ΤΑ άνθη ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

** Ειρηνευτική πρωτοβουλία στη Μέση Ανατολή πρόκειται να αναλάβει ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Γιωργάκης. Μαζί με τα Κούλουμα, πλάκωσαν και οι… Απόκριες.

** Αν και είναι η μόνη περίπτωση να σταματήσουν οριστικώς οι εχθροπραξίες. Θα πεθάνουν από τα γέλια οι εμπλεκόμενοι!

** Προβληματίζει τη διεθνή κοινότητα η κατάσταση στη Γάζα. Αν φθάσουν τους 500 οι νεκροί, μπορεί και να ανησυχήσουν.

** Ειρηνιστές ου μην και ακτιβιστές προσπάθησαν με… μηχανότρατα να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας. Το τρίκυκλο είχε μείνει από λάστιχο.

** Συγγνώμη, αλλά τόσο… χαζοχαρούμενα ούτε ο Παπαληγούρας στο υπουργείο Ναυτιλίας.

** Στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν γιατί οι Ισραηλινοί τους… διεμβόλισαν. Και τι περίμεναν δηλαδή; Να τους μοιράσουν κουραμπιέδες;

** Αναλογικά πρέπει να βγουν και οι απόγονοι του Δράμαλη να ζητήσουν ψυχική οδύνη για την περιπέτειά του στα Δερβενάκια.

** Δεν είναι απαραίτητα κακό για το Ισραήλ ότι τους επικρίνει ο Καρατζαφέρης. Θα ήταν ωστόσο πολύ χειρότερα αν τους επαινούσε ο Πάγκαλος.

** Παρακαλείται η κ. Μπακογιάννη να καθυστερήσει λίγες ημέρες την επίλυση του Παλαιστινιακού. Έχουμε να φύγουμε για τις γιορτές.

** Συγγνώμη, αλλά σε ένα θέμα όπου μπλέχτηκαν Φώλιας και Πασβαντίδης ψάχνουμε γιατί έγινε «μπάχαλο» η αγορά; Αυτό το δίδυμο μέχρι και το Γ΄ Ράιχ θα αποσυντόνιζε..

** Επιπλέον συζητούνται σοβαρά οι προτάσεις Ψωμιάδη. Ε, κάπως έτσι θα ήταν το κλίμα και στο «Εξπρές Σαμίνα» πριν στουκάρει στις Πόρτες.

** Όλοι λένε για τις καταστροφές από τις επιθέσεις των Ισραήλ στη Γάζα, αλλά κανείς δεν σκέφτεται τις συνέπειες από την επίσκεψη στην περιοχή της Αλέκας Παπαρήγα.

** Υποστηρίζει ο Μίμης Ανδρουλάκης ότι είχε προβλέψει την παγκόσμια κρίση. Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει Νοστράδαμος και απέτυχε ως… Βίκυ Παγιατάκη.

** Μετά το δριμύ κατηγορώ Παπαθεμελή για τη γενοκτονία στη Γάζα τρίζουν τα θεμέλια του Ισραήλ.

** Καρτέλ στο εμπόριο ζυμαρικών καταγγέλλει από τον ΣΥΝ ο Γρηγόρης Ψαριανός. Πού να δεις «σύντροφε» τι γίνεται με τι τσιχλόφουσκες.

** Να μπαίνουν όλοι ανεξαιρέτως στα Πανεπιστήμια, προτείνει ο ΣΥΝ. Σωστά. Αφού η βλακεία είναι ανίκητη, ας πάρει τουλάχιστον πτυχίο.

** Φυσικά και πρέπει να επιστρέψει στην κυβέρνηση ο Γιακουμάτος. Δεδομένου ότι είναι σε κάμψη η καριέρα της Άντζελας κάποιος πρέπει να εκπροσωπήσει τη Β΄ Αθηνών.

** Είναι όντως προκλητική η στάση των Ισραηλινών. Συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς παρά το γεγονός ότι ζήτησε την παύση τους ο Γ. Μπανιάς. Τι θέλουν; Να τους καταγγείλει διεθνώς ο Ν. Βούτσης;

** Στον Πέτρο Ευθυμίου πάλι η σημερινή κατάσταση θυμίζει παραμονές ανατροπής της χούντας. Όπως λέει κι ο ποιητής… κανείς δεν είναι τέλειος.

** Δημοσιεύματα αναφέρουν σοβαρά ότι ο Αντώναρος αναλαμβάνει πρόεδρος του ΟΤΕ. Του… ΟΤΕ Χαλκίδας;

** Όλοι εκφράζουν τη συμπάθειά τους για το ατύχημα της Μάργκαρετ στη σκάλα. Τη σκάλα κανείς δεν τη σκέφτεται. Που… έπεσε πάνω της.

** Η κρίση είναι βαθιά και θα διαρκέσει πολύ, προειδοποιεί ο Αλμούνια. Ο… Μητσοτάκης της Κομισιόν!

** Όπως θα έλεγε κι ο Μπους: Όποιος δεν είναι με το Ισραήλ είναι Παλαιστίνιος.


Σχολιάστε εδώ