Συναγερμός για Ελλάδα και Eλληνισμό

Η Ελλάδα, και κατά συνέπεια ο εγγύς Eλληνισμός, βιώνει εδώ και χρόνια παρακμή, λεηλασία και προδοσία. Το βίωμα αυτό είναι υποπροϊόν μιας ιδιότυπης «μαστροπείας», που επιβάλλεται από το πολιτικό κατεστημένο (που είναι συγχρόνως και οικονομικό), τους νεοταξικούς του πάτρωνες και τους συνασπισμένους ή μη νεοσταλινικούς όψιμους συνεργάτες του.

Υπεργολάβοι της μαστροπείας αυτής είναι οι συνήθεις ύποπτοι έκνομων, αντιδημοκρατικών» και ανθελληνικών ενεργειών πλουσιοπάροχα αμειβόμενων, για την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, την αποδιάλυση της χώρας, την κατατρομοκράτηση των πολιτών και την πυρπόληση και ερημοποίηση των πόλεων και κυρίως της Αθήνας. Να σημειώσουμε ότι την προηγουμένη χρονιά είχε προηγηθεί η πυρπόληση και ερημοποίηση της υπαίθρου, δασών και οικισμών…

Έτσι έχουμε υπεργολαβίες δημοσιογραφίας, διατεταγμένων δηλαδή πολιτικών και κοινωνικών αποσυντονιστών, σε δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ, τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά, διαδίκτυο κ.λπ. Υπεργολαβίες στρατιών ειδικών διαστρεβλωτών, καθηγητών ειδικευμένων σε ιστορικό και κοινωνιολογικό κολάζ, καιροσκόπων και κερδοσκόπων σε ΜΚΟ και οικολογικά κινήματα ποικίλης ύλης. Υπεργολαβίες στρατευμένων συνδικαλιστών με περίσσεια ανευθυνότητα και έλλειμμα πατριωτισμού. Με πρωτοπόρους, κρατικοδίαιτους σε εκπαίδευση, νοσοκομεία, οργανισμούς, επιχειρήσεις κ.λπ. Υπεργολαβίες «βαρέων έργων», εμπρηστών και βανδάλων, που κατέχουν νομίμως δημόσια γιάφκα, δηλαδή το πανεπιστημιακό άσυλο.

Επαγγελματιών διαδηλωτών, αγρίως εκμεταλλεύσιμων και στρατολογούμενων μεταναστών, άβουλων και ευάλωτων μαθητών. Τελευταία δε, ξένων επαγγελματιών διαδηλωτών κ.λπ., διά μετακλήσεως εκ του εξωτερικού. Άπαντες σε υψηλή ετοιμότητα «άμα τη λήψει SMS».

Η επίδειξη «επιχειρησιακής» ικανότητος, μαστροπών και υπεργολάβων στην αιχμή των πρόσφατων «μακρών Δεκεμβριανών» στο κέντρο της Αθήνας άφησε αποτυπώματα ειδοποιών χαρακτηριστικών τους.

Ιερά σύμβολα του Ελληνισμού και της ορθόδοξης πίστης των Ελλήνων υπήρξαν ανυπεράσπιστοι στόχοι των μαινόμενων βανδάλων. Όπως ο ανδριάντας του μεγαλόπνοου πατριώτη Ρήγα Φεραίου, το Ευαγγέλιο και το άγιο δισκοπότηρο στο παρακείμενο του κτιρίου της Νομικής εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων και η ελληνική σημαία, που κάηκε από πολυεθνική ομάδα βανδάλων. Έτσι, μετανάστες άλλοτε επιζητούν την αλληλεγγύη των ελλήνων συμπολιτών τους και άλλοτε στρατολογούνται στην πέμπτη φάλαγγα των εχθρών της δημοκρατίας και της χώρας που τους φιλοξενεί.

Μέσα σʼ αυτόν τον κουρνιαχτό του ζόφου το κράτος είναι έρμαιο της ατιμωρησίας, της παρανομίας, της γενικευμένης ανταρσίας και, το χειρότερο, της δικτατορίας των μειοψηφιών. Πολιτικών και κομματικών συμμοριών, μεγαλοεργολάβων τον χρήματος, συνδικαλιστών, ακόμη και φοιτητών και μαθητών, θυμάτων άγριου κομματικού εκμαυλισμού.

Η κυβέρνηση ανίκανη, δειλή, καταποντισμένη από την πλημμύρα των ανομιών της στέκεται απόμακρος θεατής. Η αντιπολίτευση, αξιωματική ή υπαξιωματική, χωρίς μνήμη και χωρίς αιδώ. Αφού επί δεκαετίες ολόκληρες μόχθησε τόσο πολύ για τη διάλυση του κράτους, την αποβιομηχάνιση της χώρας και την κουρελοποίηση της εκπαίδευσης. Αλλά και χωρίς τεκμήριο προτέρου εντίμου πολιτικού βίου ή πατριωτικής συνεισφοράς, αναμένει. Αναμένει στη σκιά των γεγονότων, όταν δεν τα υποκινεί ή δεν συντάσσεται μʼ αυτά, για να δοξασθεί στα αποκαΐδια…

Τότε, πολλοί γνωστοί και μη εξαιρετέοι σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση πολυπολιτισμικοί οικονομισάριοι, Ανανιστές, Αχτισαριστές, Τουρκαλβανολάγνοι, Σκοπιανογλείφτες και Μακεδονοπροδότες, νεοσταλινικοί και νεομαοϊκοί συνασπισμένοι ή μη σημαιοφόροι των λαθρομεταναστών, και ό,τι άλλο εκτός βέβαια από πατριώτες, θα βρουν πρόσφορο έδαφος αποδοτικής συνεργασίας και προδοσίας. Άλλωστε υπάρχει και σχετική «προϋπηρεσία» και στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν.

Στον ορυμαγδό αυτής της αφόρητης ανικανότητας, της λεηλασίας και της υπονόμευσης, η όχι χωρίς υποψίες απουσία του εθνάρχη Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου είναι τραγικά αισθητή. Αφού η Ελληνική Εκκλησία είναι πλέον, ως μη ώφειλε, ανιστόρητα και απαράδεκτα «μουγκή». Γιʼ αυτό θα πρέπει η ηγεσία της να παραιτηθεί, για ν’ αναλάβει νέα ηγεσία που θα συνεχίσει την παράδοση εμπνευσμένων και γενναίων ελλήνων επισκόπων, όπως ο Χρυσόστομος Σμύρνης, ο Γερμανός Καραβαγγέλης Καστοριάς και Αμασείας, ο Χρύσανθος, ο Δαμασκηνός και ο Χριστόδουλος Αθηνών…

Αντίστοιχα συμβαίνουν, τηρουμένων των αναλογιών και των πρόσφατων αλλαγών, στην τουρκοπατημένη Κύπρο. Από τα ουρανομήκη ΟΧΙ, με πρωτοπόρο τον μεγάλα έλληνα Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο, στο ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν, φαίνεται ότι οδηγούμαστε τώρα σε φτιασιδωμένο βρικολάκιασμα του Σχεδίου και σε διάλυση της ανεξάρτητης Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα έχει γίνει πολλή δουλειά, τόσο από αγγλοαμερικανότουρκους όσο και από έλληνες Ανανιστές (σε Κύπρο και Ελλάδα), δηλαδή ανθέλληνες…

Για να ξεφύγει η Ελλάδα από τη σημερινή εκφυλιστική σήψη χρειάζεται κυβέρνηση ανεξάρτητων και ισχυρών προσωπικοτήτων εκτός κομματικών μαγειρείων, που θα στηριχθεί όμως από κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Επειδή η εφαρμογή αυτής της σωστικής για τη χώρα λύσης θα είναι ασύμφορη για το τριτοκοσμικό πελατειακό κατεστημένο, χρειάζεται να γίνει τουλάχιστον το απολύτως αναγκαίο. Δηλαδή, αλλαγή πολιτικής και ηγεσιών σε υπουργεία, που κατά γενική ομολογία όχι μόνον έχουν αποτύχει, αλλά διά πράξεων ή παραλείψεων έχουν επικίνδυνη πολιτική. Τα υπουργεία αυτά είναι: Παιδείας, Εξωτερικών, Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξεως και Οικονομίας.

Άμεσες αλλαγές είναι επιβεβλημένες, ενδεικτικά, για: Να καταργηθεί το άσυλο, ο μαθητικός συνδικαλισμός, η διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας. Να σταματήσει η σατραπεία του τούρκικου προξενείου Θράκης σε βάρος ελλήνων πομάκων, αθίγγανων και μουσουλμάνων. Να διακηρυχθεί επισήμως και παγκοσμίως ότι οι Σκοπιανοί, που είναι σλαβοαλβανικά φύλα, μπορούν να ονομάζουν εαυτούς όπως οι ίδιοι θέλουν εκτός από Μακεδόνες. Να επανιδρυθεί το Σώμα της Χωροφυλακής και να περιοριστεί ο πληθυσμός των μεταναστών, ώστε από το 30% (δηλ. 3.000.000) περίπου που είναι σήμερα, να μην υπερβαίνει το 7% (δηλ. 700.000) του πληθυσμού της χώρας, όπως στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Τα 28 δισ. ευρώ, αντί να δοθούν στις τράπεζες με τα ντόπια υπερκέρδη και τις βαλκανικές χασούρες, να δοθούν κατά τα τρία τέταρτα (δηλαδή 21 δισ. ευρώ) σε δημόσιες επενδύσεις (έργα, παραγωγικές μονάδες). Το υπόλοιπο ένα τέταρτο (δηλαδή 7 δισ. ευρώ) για την αντιμετώπιση του λίαν απειλητικού δημογραφικού προβλήματος, σοβαρά και ουσιαστικά (π.χ. 200 ευρώ μηνιαίως για κάθε νεογέννητο παιδί, ακόμη και από το πρώτο), αν βεβαίως είμαστε ή αισθανόμαστε Έλληνες…


Σχολιάστε εδώ