Πανικό προκάλεσε ο… Καντερές!

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αττικής, συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει αναλάβει να διαλευκάνει την «κακόγουστη φάρσα» που στήθηκε –μέσω ίντερνετ– σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν. Καντερέ. Φάρσα που προκάλεσε αναστάτωση γενικότερα και ανησυχία ειδικότερα στο Μαξίμου, αφού το μήνυμα που έφθασε στους βουλευτές της παράταξης, υποτίθεται από τον κ. Καντερέ, ανέφερε ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα, διαμαρτυρόμενος για την πολιτική κατάσταση και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.

Ο τελευταίος ενημερώθηκε για την… απόφασή του εξερχόμενος από την εκκλησία, όπου είχε παρακολουθήσει την κυριακάτικη λειτουργία και, όπως ήταν φυσικό, έπεσε από τα σύννεφα. Ο βουλευτής ξεκίνησε έναν… μαραθώνιο τηλεφωνημάτων προκειμένου να διαψεύσει τα περί παραίτησης και να καθησυχάσει τη Ρηγίλλης, αλλά και το Μαξίμου, όπου είχε σημάνει συναγερμός λόγω της οριακής πλειοψηφίας που διαθέτει στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία.

«Πέρασα μια μαύρη Κυριακή», έλεγε χαρακτηριστικά ο κ. Καντερές στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει ποιος ήταν ο εμπνευστής της φάρσας. Αν επρόκειτο δηλαδή για φάρσα από χάκερ ή ήταν «χτύπημα» από εσωκομματικούς του αντιπάλους.

Ο Ν. Καντερές περιμένει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην έρευνα που κάνει να εντοπίσει το «ίχνος» του αποστολέα του μηνύματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτόματα θα αποκαλυφθεί και ο δράστης. Το μόνο που είναι σαφές είναι ότι το εν λόγω μήνυμα εστάλη μεταξύ 2.00 και 4.30, ξημερώματα Κυριακή.


Σχολιάστε εδώ