Οπαδοί ομάδας στα επεισόδια της Αθήνας

Στα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας έλαβαν μέρος οπαδοί μεγάλης ΠΑΕ, κάποιοι εξ αυτών μάλιστα πρωτοκλασάτοι και γνωστοί. Η ίδια πληροφορία αναφέρει πως πρόκειται για ομάδα οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας περίπου 30 με 40 άτομα, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε κάποιες από τις καταστροφές των ημερών και έχουν αναγνωριστεί από αστυνομικούς, αλλά όπως και πολλοί άλλοι γνωστοί-άγνωστοι, έτσι και αυτοί, δεν συλλαμβάνονται. Η πληροφορία πάντως, αυτή προκάλεσε ανησυχία στις αστυνομικές αρχές, διότι η συμμετοχή μιας τέτοιας οργανωμένης ομάδας στα φοβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα τον τελευταίο καιρό στο κέντρο της Αθήνας, μπορεί να σημάνει και σοβαρά επεισόδια σε γήπεδα, μιας και μιλάμε για οπαδούς ομάδας του κέντρου που εξακολουθούν να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που οπαδοί ομάδας λαμβάνουν μέρος σε επεισόδια που δεν έχουν σχέση με βία στα γήπεδα αλλά τα συγκεκριμένα γεγονότα στην Αθήνα και το κέντρο, γέμισαν ανησυχία τις αρχές, διότι ήταν τα πιο σοβαρά των τελευταίων δεκαετιών. Η Αστυνομία, που σε πολλές περιπτώσεις έχει αδρανήσει σε θέματα αθλητικής βίας, αλλά και στα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα, πρόκειται να λάβει αυτήν τη φορά τα μέτρα της υπό το φόβο των Ιουδαίων, από σήμερα κιόλας που επαναρχίζει το πρωτάθλημα.

Δεν αποκλείεται η αλλαγή έδρας της Εθνικής μας με Ισραήλ

Με το βλέμμα στραμμένο στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας βρίσκονται και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ειδικότερα οι αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA), αλλά και της ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Ο λόγος βεβαίως είναι πως αν συνεχισθούν οι ταραχές και η εμπόλεμος κατάσταση στη Γάζα και το Ισραήλ επί μακρόν, τότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει το να μη διεξαχθεί κάποιος αγώνας ή και περισσότεροι στο Τελ Αβίβ ή σε άλλη ισραηλινή πόλη, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν.

Άμεσα ενδιαφερόμενη είναι η Ελλάδα και η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, η οποία αγωνίζεται στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Εθνική ομάδα του Ισραήλ στις 28 Μαρτίου 2009 και αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έχει από εδώ και πέρα να δώσει το Ισραήλ στην έδρα του.


Σχολιάστε εδώ