Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «τα άκουσαν» κι αυτοί…

Ο Γ. Μαγκριώτης και η Χ. Αράπογλου, μαζί με τους γραμματείς των τοπικών οργανώσεων, πέρασαν από «λουλουδάδικα», «βομβίδια», «βρώμικα» και άκουσαν προτροπές του τύπου «άντε και την εξουσία για να αλλάξουν τα πράγματα», όπως επίσης «άμα δεν ξανακάνετε λαμογιές θα σας ψηφίσουμε…»

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν ότι υπάρχει μια γενικευμένη αγανάκτηση και γι’ αυτό η μπάλα τους παίρνει όλους. Άλλωστε όταν απαξιώνονται οι θεσμοί -μεταξύ των οποίων και τα κόμματα- δύσκολο να μείνουν κάποιοι εκτός… βολής.

Την αγορά… δεν περπάτησαν -τουλάχιστον συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων- οι κύριοι Βενιζέλος και Καστανίδης, όπως και η κ. Εύα Καϊλή. Μεταξύ άλλων η τελευταία ζήτησε από τον… Αϊ-Βασίλη για τη Θεσσαλονίκη: «Να αποκτήσει λίγο περισσότερο μπλε η θάλασσά της και λίγο περισσότερο πράσινο οι γειτονιές της». Η Χρύσα Αράπογλου, με τη σειρά της, ζήτησε από τον Αϊ-Βασίλη να την απαλλάξει από τα κυκλώματα των κολλητών και των κουμπάρων που τη δυσφημούν ανά το πανελλήνιο και της προσδίδουν μια εικόνα που δεν της αξίζει, ενώ ο Γιάννης Μαγκριώτης επισήμανε: «Από την κυβέρνηση ζητώ περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια. Από όλους εμάς τους Θεσσαλονικείς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Περισσότερες απαιτήσεις από τους εκπροσώπους μας, αλλά και ο καθένας από τον εαυτό του…».

Από τους ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόνο η κ. Τζαμπάζη επισκέφθηκε εφημερίδες και κέρασε συναδέλφους μελομακάρονα και το… έντυπο του απολογισμού της δράσης της.


Σχολιάστε εδώ