Μόνο για τον ΠΑΟΚ θα γύριζε στην Ελλάδα ο Κατσουράνης

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο διεθνής αμυντικός της Μπενφίκα, πέραν του ότι έχει υψηλό κασέ (πάνω από 1 εκατ. ευρώ το χρόνο) και θα είναι δύσκολο για κάποια ελληνική ομάδα, ακόμη και για τις μεγάλες του κέντρου να τον αποκτήσουν, δεν επιθυμεί ο ίδιος να παίξει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, παρότι είναι μεγάλες ομάδες και αυτές που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να διακριθούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η ομάδα, που όλοι γνωρίζουν ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κατσουράνης, είναι η ΑΕΚ, στην οποία, όμως, δεν υπάρχει πια ο Ντέμης Νικολαΐδης, γεγονός που σημαίνει πως δεν υπάρχει και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του διεθνούς μεσοαμυντικού της Μπενφίκα να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Κώστας Κατσουράνης διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη και δύσκολα θα επανέλθει στην «Ένωση» υπό την παρούσα διοίκηση, η οποία δεν έχει πλέον και τις καλύτερες των σχέσεων με τον τέως πρόεδρο, άσχετα αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ήθελε πολύ τον Κατσουράνη στο ρόστερ της ΑΕΚ. Για τα οικονομικά δεδομένα, βέβαια, της «Ένωσης» είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί ο Κώστας Κατσουράνης, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να επιλυθεί σε περίπτωση που θα υπήρχε θέμα επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Έτσι, με τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, η οποία θα μπορούσε να εκπληρώσει τους στόχους και τις απαιτήσεις του Κώστα Κατσουράνη, είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά ενδεχομένως και να μπορούσε να διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει και να τον εντάξει στη δύναμή του, ενώ σε αυτήν την περίπτωση καταλυτικό ρόλο θα έπαιζε και η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ηγεσία του «δικεφάλου», με τον οποίο ο Κατσουράνης έχει εξαιρετικές σχέσεις και από την ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκαν μαζί, αλλά και από την Εθνική ομάδα. Ένα ακόμη πρόσωπο που θα μπορούσε να συνδράμει τα μέγιστα σε αυτήν τη μεταγραφή και να κάνει την Μπενφίκα και τον διεθνή μέσο να ρίξουν τις απαιτήσεις τους είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που ως προπονητής είχε τον Κατσουράνη στην ΑΕΚ ως παίκτη, αλλά και αργότερα στην Μπενφίκα και ήταν αυτός που είχε ζητήσει την απόκτησή του ως προπονητής των «αετών της Λισσαβώνας».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει από πλευράς ΠΑΟΚ καμία κρούση για την απόκτηση του διεθνούς μεσοαμυντικού, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλον και ειδικότερα το ερχόμενο καλοκαίρι.


Σχολιάστε εδώ