Το πρόβλημα του Τετέι με το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ

Ξετρελαμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Αλεξάντερ Τετέι και θέλουν να τον αποκτήσουν είτε άμεσα, δηλαδή, τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι. Αρκεί, βέβαια, να τον κλείσουν από τώρα, για να μην ανεβεί κι άλλο η τιμή του. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ θέλει τον 23χρονο παίκτη στον Πειραιά, εκφράζει τον προβληματισμό του επειδή ο Τετέι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ούτε κόντρα στη Σεντ Ετιέν ούτε απέναντι στη Μίλαν.

«Μπορούμε να χτυπήσουμε και τις δύο ομάδες με δύο ή τρεις προσθήκες», είναι η άποψη του Ισπανού τεχνικού. Και η μία θέση, στην οποία ζήτησε ενίσχυση κατά την τελευταία συνάντησή του με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν αυτή του αμυντικού μέσου. Οι προδιαγραφές που έθεσε ο Βαλβέρδε ταιριάζουν απόλυτα με το αγωνιστικό προφίλ του Τετέι. Αλλά όπως είπαμε, ο νυν μέσος της Ρόζενμποργκ δεν μπορεί να παίξει με δεύτερη ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις μέσα στην ίδια σεζόν. Κι εκεί εστιάζονται οι ενστάσεις του Βαλβέρδε.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές επιλογές. Ο Ανδρέας Νινιάδης, όμως, θεωρεί ότι ο Τετέι είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους και δένει αρμονικά με τον Ντουντού.

Ο Κόκκαλης θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τις Μαλβίδες. Αλλά όπως λένε όσοι ξέρουν πώς σκέφτεται τους τελευταίους μήνες, θα ανάψει «πράσινο φως» για τον Τετέι με την προσδοκία να προσαρμοστεί ο παίκτης και να κάνει τη διαφορά την επόμενη σεζόν, στην οποία ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού περιμένει ότι η ομάδα του θα συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιάστε εδώ