Τα άνθη του κακού

>> Το… άκρον άωτον της γκαντεμιάς: Να χρεοκοπείς ως χώρα και να στο αναγγέλλει ο Σημίτης. Αν το επιβεβαιώσει και ο Μητσοτάκης…

>> Βλέπω μέχρι και ενεργοποίηση του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Σε… ένδειξη αλληλεγγύης για τη Μάχη στα Γαυγάμηλα.

>> Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιβολής δικτατορίας στην Ελλάδα η Αλ. Παπαρήγα. Κάπως νωρίτερα ήρθαν φέτος, οι Απόκριες, ε;

>> Αναλόγως ο Αλαβάνος πρέπει να υπαινιχθεί τον κίνδυνο επιδρομής από Βησιγότθους, που διαφωνούν για το γήπεδο του Βοτανικού.

>> Κι ο Καρατζαφέρης για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τώρα που περνάει κρίση το «Τσίρκο Μεντράνο».

>> Μείζον το δίλημμα του έθνους: Να χρεοκοπήσει με ή… χωρίς τον Αλογοσκούφη;

>> Τι είναι το χειρότερο; Να πας άκλαυτος ή να σε κλαίνʼ οι ρέγκες (…πίνοντας μοχίτο);

>> Ντροπή να επιτίθενται όλοι στον Πάγκαλο για τις ασυνήθιστες ιδέες του. Αποκλείεται να πρόκειται για τις… συνήθεις χαζομάρες του;

>> Για τα δικαιώματα του ειδικού φρουρού ανησυχεί ο Χατζηγάκης. Αν ήταν επί Τουρκοκρατίας θα χρέωνε στον Αθανάσιο Διάκο τα έξοδα για τη σούβλα!

>> Ενώ πιθανότατα θα έδινε… επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στον Ομέρ Βρυώνη. Και πριμ παραγωγικότητας για το σούβλισμα.

>> Καταγγέλλει ο Στυλιανίδης ότι τον έχουν βάλει στόχο «σκοτεινές δυνάμεις». Οι οποίες, προφανώς, το βράδυ του φονικού τον εξανάγκασαν να πάει στα μπουζούκια.

>> Το ενδεχόμενο να συνεργάζονται σε αυτό με την Έλενα Παπαρίζου το έχει σκεφτεί;

>> Γιατί όχι ο Ζαγορίτης επικεφαλής στο νέο υπουργείο Περιβάλλοντος; Απόδειξη ότι επί ΝΔ εκτός από τα βλίτα ενίοτε δικαιώνονται και οι τσουκνίδες.

>> Ο Αντώναρος κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι έχει μόνον στόχο να κερδίσει τις εκλογές. Ενώ η ΝΔ να νικήσει στη «Γιουροβίζιον».

>> Και τον Στέφανο Μάνο εμπλέκουν στα σενάρια περί συγκυβέρνησης. Λογικό. Δεν νοείται τσίρκο χωρίς παιχνιδιάρη ελέφαντα.

>> Τον Προϋπολογισμό αμφισβητεί και ο Απ. Κακλαμάνης. Γεγονός που σημαίνει ότι κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και δεν είναι ότι… ακούει φωνές.

>> Όταν δεν νομίζει πως είναι ο μικρός ανιψιός του Μεγα-Αλέξανδρου! (Χρέη γοργόνας ασκεί η Άννα Παναγιωταρέα…)

>> Η ΕΕ απειλεί να μας απαγορεύσει να εξάγουμε μοσχάρια. Γαϊδούρια μπορούμε να (τους) στέλνουμε ελεύθερα.

>> Πόρτα πόρτα ψάχνει, λέει, η Αστυνομία τον δράστη του πυροβολισμού στο Περιστέρι. Συγγνώμη, αλλά έρευνες κάνουν ή βγήκαν για τα… κάλαντα.

>> Σκοπιανοί έδωσαν σε κεντρική πλατεία το όνομα του Φίλιππου του Μακεδόνα. Πάλι καλά που δεν τη βάφτισαν… Παναγιώτη Ψωμιάδη.

>> Ο οποίος Ψωμιάδης από την τσαντίλα του ντύθηκε Αϊ-Βασίλης. Την αποκλειστικότητα στη στολή Χατζηαβάτη έχει κατοχυρώσει ο Πάγκαλος.

>> Άγνωστος πυροβόλησε εναντίον κλούβας των ΜΑΤ. Ευθεία βολή ήταν ή εξοστρακίστηκε σε… διερχόμενη «Πόρσε»;

>> Κι όμως υπάρχει ένα 25% που ζητάει από την κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία. Το άλλο 75% προφανώς, έχει ήδη μεταναστεύσει.

>> Γιατί, παρακαλώ, να είναι σε απόγνωση οι μικρομεσαίοι; Δεν είδαν πώς τα κατάφερε παλαιότερα ο Σημίτης;

>> Σε μια χώρα όπου οι δεύτεροι έσονται πρώτοι, οι μέτριοι μπορούν να… πάνε για μπάνιο.

>> Θρηνεί η σόου-μπιζ για την… απουσία Τατούλη. Πάνω που έλεγε ότι θα αλλάξει τον ρουν της Ιστορίας, τον… πήρε και τον σήκωσε. Η Ιστορία!

>> «Μπόινγκ» στο Ντένβερ βγήκε από το διάδρομο, πήρε φωτιά και τραυμάτισε 38 άτομα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι πιλοτάριζε ο Αλογοσκούφης.


Σχολιάστε εδώ