ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

Το οικόπεδο είναι τεράστιο, αλλά είναι εκτός σχεδίου πόλεως λόγω του περιβαλλοντικού πάρκου των Τραχώνων. Οι προσπάθειες που έγιναν να μπει το οικόπεδο στο σχέδιο πόλης δεν απέδωσαν και έτσι μπαίνει πωλητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Αλίμου έκανε πρόταση να νοικιάσει τους δύο ορόφους, προσφέροντας μηνιαίο αντάλλαγμα 60.000 ευρώ, δηλαδή 720.000 ευρώ τον χρόνο. Η εταιρεία ωστόσο αρνήθηκε την πρόταση και επιμένει να το πουλήσει.

Η κατάσταση πάντως στο παλιό κτίριο είναι αποκαρδιωτική. Όλα τα έπιπλα, οι καρέκλες, τα γραφεία που βρίσκονταν στην παλιά εφημερίδα πωλούνται σε ενδιαφερόμενους που κατάφεραν να μάθουν για τις «ευκαιρίες».

Οι καρέκλες προς 50 ευρώ, οι τηλεοράσεις προς 100 ευρώ και πάει λέγοντας. Παλιά φύλλα της εφημερίδας, μετάλλια και βραβεία είναι πεταμένα σε βρώμικους διαδρόμους. Τα έπιπλα που η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα δοθούν σε πυρόπληκτους δεν πήγαν ποτέ εκεί, ενώ, όπως με θλίψη λένε παλιοί εργαζόμενοι της εφημερίδας, έχουν καταστραφεί μοναδικά αρχεία και ντοκουμέντα του «Ελεύθερου Τύπου».

Αν δεν ενδιέφεραν τη νέα ιδιοκτησία, γιατί δεν τα προσέφερε σε κάποιο Ίδρυμα ή στην ΕΣΗΕΑ; Εκτός κι αν το παρελθόν της εφημερίδας του Άρη Βουδούρη ενοχλεί και δεν θέλουν να υπάρχουν τα πειστήρια…

***
Διέψευδαν ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα στελέχη του «Ελεύθερου Τύπου» τις πληροφορίες που κατέγραψε το www.enimerosi24.gr περί επαφών με το συγκρότημα Μπόμπολα για πώληση της εφημερίδας. Γραπτή διάψευση δεν υπήρξε και έτσι η φημολογία που ξεκίνησε εδώ και πολλές ημέρες συνεχίζεται… Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μια κρούση προ 20 ημερών μέσω τρίτου προσώπου προς το συγκρότημα Αλαφούζου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.


Σχολιάστε εδώ