ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Από τη μία πλευρά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε να μάθει το ύψος των χρημάτων που σκοπεύει να διαθέσει η διοίκηση της ΠΑΕ, ώστε να κινηθεί για παίκτες που βρίσκονται μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο. Αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Κιντής, αντέταξε αίτημα για παράδοση λίστας με συγκεκριμένες θέσεις και λίστα ονομάτων, ώστε να κινηθούν οι παράγοντες στις διαπραγματεύσεις.

Η διαφορά απόψεων και φιλοσοφίας δείχνει ότι η «Ένωση» ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί! Διότι χάνεται πολύτιμος χρόνος και κυρίως μειώνεται η πίστη του κόσμου στην ομάδα.

«Αφού αποφάσισαν την επιστροφή του Μπάγεβιτς κόντρα στις επιθυμίες των οπαδών, τότε οφείλουν να τον στηρίξουν έμπρακτα», μας έλεγε οργανωμένος οπαδός.

Το ερώτημα από ‘δώ και πέρα αφορά στη στάση του «Ντούσκο». Ο προπονητής της ΑΕΚ αποφεύγει να εκφράσει δημόσια τις ενστάσεις του και προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Όσοι, όμως, τον ζουν στην καθημερινότητά του υποστηρίζουν ότι «βρίσκεται διαρκώς σε ένταση, διότι άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα κάνουν. Μόνον από τον Μελισσανίδη παίρνει κουράγιο, ενώ αντλεί δύναμη από την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα».

Είναι σαφές πλέον ότι ο Μπάγεβιτς κάνει υπομονή έως ότου επαναδραστηριοποιηθεί στα διοικητικά της ΑΕΚ ο Νικαιώτης επιχειρηματίας. Στις συζητήσεις τους, άλλωστε, αναλώνονται στα σχέδια για την επιστροφή της «Ένωσης» σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι βέβαιο ότι ο Μελισσανίδης έχει κάνει τα κουμάντα του για τα χρήματα που θα επενδύσει στην ΑΕΚ, αλλά θέλει πρώτα να πάρει τον πλήρη έλεγχο της ΠΑΕ. Κάτι που ακόμα δεν μπορεί να συμβεί, διότι ο Ντέμης Νικολαΐδης εξακολουθεί να διατηρεί σεβαστό ποσοστό μετοχών και μπορεί να καθορίζει τις εξελίξεις. Κι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον Μελισσανίδη και την παρέα του. Αλλά με τη συνδρομή του Νοτιά, ο οποίος απαίτησε απ’ όλους τους μετόχους να βάλουν λεφτά, άρα και από τον Νικολαΐδη, ασκείται πίεση στον πρώην πρόεδρο να πουλήσει τις μετοχές του και να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του «τίγρη».


Σχολιάστε εδώ