Περίμενε μέχρι τέλους για Εντόι ο Βατσινάς…

Μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς για να… λάβει το «πράσινο» φως για τη χρησιμοποίηση του Νταμ Εντόι στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Τελικά, δεν έλαβε το «πράσινο φως» που περίμενε και ο σενεγαλέζος επιθετικός «εξαφανίστηκε» από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η αποστολή της ομάδας, με συνέπεια να προκληθούν αναταράξεις και να ξεσπάσει μεγάλο θέμα, από εκεί που όπως λένε οι γνωρίζοντες δεν υπήρχε θέμα.

Τούτο, διότι στο τριετές συμβόλαιο που έχει συνάψει ο παίκτης με τον ΟΦΗ δεν υπάρχει όρος για μη χρησιμοποίησή του στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό από τον οποίο τον απέκτησε, αλλά κάτι τέτοιο υπάρχει σε ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει συναφθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Όλα αυτά τα γνώριζε ο Φανούρης Βατσινάς, ο οποίος στην προσπάθειά του να δείξει ότι ο παίκτης και με ελεύθερη μεταγραφή έχει αποκτηθεί, που όντως έτσι είναι, αλλά και ότι θα παίζει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να αποσπάσει τη συναίνεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, κάτι που τελικά δεν κατάφερε, αλλά δεν είχε φροντίσει προηγουμένως να ενημερώσει και τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Ματζουράκη για να γνωρίζει τι συμβαίνει.

Έτσι, ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, με τον Νταμ Εντόι και τη μη χρησιμοποίησή του να γίνονται μεγάλο θέμα, το οποίο έκανε άνω-κάτω την ΠΑΕ. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πολύ κακό κλίμα στην ομάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν ότι φθάνει το τέλος του Φανούρη Βατσινά στον ΟΦΗ και ότι θα αναγκαστεί να πουλήσει την ομάδα για να γλιτώσει από τις αντιδράσεις των φιλάθλων της κρητικής ομάδας προς το πρόσωπό του. Ήδη ακούγεται ότι ο κ. Βατσινάς έκανε μετά τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής διερευνητικές επαφές με όσους έχουν κατά καιρούς εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να δει εάν ισχύει το ενδιαφέρον τους και αν προτίθενται ακόμη να συζητήσουν την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της κρητικής ομάδας.


Σχολιάστε εδώ