Καθορίζει τις κινήσεις το θέμα Κωνσταντίνου

Από την εξέλιξη στο… φλερτ του Μιχάλη Κωνσταντίνου με την Ομόνοια, αλλά και με μία αγγλική ομάδα θα εξαρτηθούν σε σημαντικό βαθμό οι μεταγραφικές δραστηριότητες του Ηρακλή. Όπως, άλλωστε, δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης «τα οικονομικά δεν μας επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα». Αν, όμως, αποχωρήσει ο Κύπριος, πέρα από τα χρήματα τα οποία αναμένεται να εισπράξει ο Ηρακλής που στη χειρότερη των περιπτώσεων υπολογίζονται στις 400.000 ευρώ, θα απαλλαγεί η ΠΑΕ και από το συμβόλαιό του, το οποίο είναι το μεγαλύτερο μέσα στην ομάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος, πάντως, εμφανίζεται διστακτικός στην παραχώρηση του Κύπριου επιθετικού. Όπως ξέρουν όλοι στη Θεσσαλονίκη, ο Κωνσταντίνου αποτελεί τη μεγάλη σύγχρονη αδυναμία του Ρέμου και γι’ αυτό τον περίμενε το περασμένο καλοκαίρι περίπου τρεις μήνες έως ότου αποδεχθεί την πρόταση επιστροφής στον «γηραιό».

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιαννούλη, πάντως, μπορεί να βοηθήσει μεταγραφικά τον Ηρακλή. Ο Μάκης Κατσαβάκης, άλλωστε, θέλει τον Περπαρίμ Χετεμάι, με τον οποίο συνεργάστηκαν πέρσι στην Καλαμαριά.


Σχολιάστε εδώ