Θα φτάσουν στα άκρα…

Συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλει να εκπληρώσει προσωπικές φιλοδοξίες μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα των μπασκετμπολιστών δείχνουν από το υπουργείο και την ΕΟΚ «δείχνοντας» ως υπεύθυνο για την κόντρα που έχει ξεσπάσει και κορυφώνεται με την εξαγγελία του ΠΣΑΚ για απεργία διαρκείας από τις πρώτες μέρες του 2009.

Οι δύο πλευρές που έχουν πολλές διαφωνίες, αλλά στο θέμα των παικτών έχουν και πράγματα να τους ενώνουν, πιστεύουν ότι ο παλαίμαχος παίκτης Κώστας Αλεξανδρίδης, ο οποίος έχει έμμισθη θέση στον ΠΣΑΚ, δεν ενημερώνει σφαιρικά τους αθλητές με αποτέλεσμα να κορυφώνονται εντάσεις που θα μπορούσαν να αποφεύγονται και να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Αρχικά παραδέχονταν ότι υπήρχε δίκαιο στα αιτήματα των παικτών με κυριότερο αυτό της ασφάλισης. Όταν όμως συμφωνήθηκε η λύση και έμαθαν ότι οι παίκτες επέμεναν στην απεργία επειδή δεν τους δεχόταν ο Ιωαννίδης για να μιλήσουν, άρχισαν να κατονομάζουν τον παλαίμαχο παίκτη. Οι μπασκετμπολίστες βέβαια λένε ότι αυτή είναι η εύκολη λύση για να βγάλουν μπροστά έναν άνθρωπο που τρέχει όλη μέρα για τις διεκδικήσεις τους και για να καλύψουν οι δύο πλευρές τις δικές τους ευθύνες.

Το θέμα που απασχολεί τον κόσμο του μπάσκετ είναι το τι θα γίνει από ‘δώ και πέρα. Στο υπουργείο σκέφτονται το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχει η συνέχιση των κινητοποιήσεων, αλλά πιστεύουν και ότι αν δουλέψουν καλά το επικοινωνιακό μέρος μπορούν να προκαλέσουν κόντρες στο εσωτερικό του συνδέσμου. Σε αυτό το θέμα μάλιστα θεωρούν ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα από την ώρα που εμπλέκονται στην απεργία οι ομάδες της Α1, αφού θεωρούν ότι εκεί δεν θα τολμήσουν να προχωρήσουν μέχρι τέλους. Στο τελευταίο συμφωνεί και η Ομοσπονδία η οποία πάντως για την Α1 δεν καίγεται, αφού δεν είναι δικό της πρωτάθλημα. Εκτός αυτού, η ίδια τα βρήκε και με τους παίκτες και πλέον δεν είναι στο επίκεντρο των επιθέσεων, έχοντας αποδείξει ότι νοιάζεται για να μην υπάρχουν προβλήματα στον χώρο.


Σχολιάστε εδώ