Έκανε έγκαιρα ο ΠΑΟΚ μεταγραφές ουσίας!

Πρόωρα ήρθε για τους φίλους του ΠΑΟΚ, ο Άγιος Βασίλης και γι’ αυτό φρόντισαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας! Ποια ήταν τα δώρα; Ο Σουμάιλα Κουλιμπάλι και ο Ολιβιέ Σορλίν! Πρόκειται για δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ, διότι προέρχονται από προηγμένα πρωταθλήματα, στα οποία είχαν γεμάτες σεζόν.

Χάρη στις μεθοδικές κινήσεις του Βρύζα, ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε τους συγκεκριμένους παίκτες για να καλύψουν τα κενά, τα οποία είχε επισημάνει ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ήθελε έναν ακραίο επιθετικό και ο Γάλλος μπορεί να κάνει τη διαφορά στις πτέρυγες. Έχει, άλλωστε, τη δυνατότητα να παίξει τόσο αριστερά, όσο και δεξιά. Στοιχείο που θα βοηθήσει τον Σάντος να φτιάξει τα πλάνα του ανάλογα με τον αντίπαλο. Όσο για τον Κουλιμπάλι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι θα βοηθήσει και στη μεσαία γραμμή, αλλά και επιθετικά ο Αφρικανός διαθέτει, άλλωστε εξαιρετικό σουτ και απειλεί συχνά – πυκνά τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Η περίπτωση του Κουλιμπάλι, βέβαια, φάνηκε να κολλάει προσωρινά. Οι διαβεβαιώσεις του παίκτη, ωστόσο, και η άμεση στροφή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς εναλλακτική επιλογή απέδειξε την ετοιμότητά τους να αντιμετωπίσουν ακόμα και το απρόσμενο.

Αλλά οι Ζαγοράκης και Βρύζας δεν αρκούνται στην απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών. Προσπαθούν να ολοκληρώσουν άλλες δύο μεταγραφές. Μία εκ των οποίων αφορά τερματοφύλακα.

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσέγγιση του Κωνσταντόπουλου, ενώ παραμένουν ανοικτά τα θέμα των Γκσπούρνιγκ και Κρέσιτς. Με τον τελευταίο να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα, καθώς πέρα από την καλή παρουσία του είναι και η φθηνότερη περίπτωση συγκριτικά με τις άλλες δύο. Χωρίς, ωστόσο, το κόστος της μεταγραφής να σχετίζεται με την αδιαμφισβήτητη αξία του 25χρονου τερματοφύλακα. Απλά, το συμβόλαιο του Κρέσιτς λήγει το καλοκαίρι και με τις κατάλληλες ενέργειες μπορεί να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ δίχως ο Ζαγοράκης να πληρώσει τα… μαλλιοκέφαλά του.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου», πάντως, έκαναν το σωστό! Κινήθηκαν έγκαιρα και έδειξαν ότι θέλουν να διασφαλίσουν στον προπονητή τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κάνει σωστά τη δουλειά του και να διατηρήσει την ομάδα στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και -γιατί όχι;- να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο.


Σχολιάστε εδώ