άλλα αθλητικά

>> Εδώ, θα πει κάποιος, σε ρηχά νερά θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και είναι πρώτος με διαφορά είναι στο πρωτάθλημα, αλλά μεταγραφές δεν κάνει ή αν κάνει θα κινηθεί σε πολύ ρηχά νερά. Αυτό βεβαίως εξηγεί και τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις μεγάλες ελληνικές ομάδες και στις ξένες ομάδες και στο πώς αυτές επενδύουν. Και καλά τώρα, μπροστά είναι η Σεντ Ετιέν, την οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει. Μετά στους «16» θα υπάρξει δύσκολος αντίπαλος και εκεί θα φανεί η διαφορά…

>> Κάτι δεν πάει καλά στον Παναθηναϊκό με τα επεισόδια που δημιουργούν οι οπαδοί του. Εκτροπα από παιχνίδι σε παιχνίδι και παρά το τελεσίγραφο του προέδρου Νίκου Πατέρα, τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί και δεν πάνε καθόλου καλά.

>> Καταπληκτικό ήταν αυτό που συνέβη πριν από τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, με τον Νταμ Εντόι και την… εξαφάνισή του από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της κρητικής ομάδας. Ακόμη και δίκιο να έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ της Κρήτης, Φανούρης Βατσινάς, το έχασε με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. Όπως είπε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, το να υπάρχει συμφωνία για να μην παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού είναι κάτι φυσιολογικό και κάτι που συμβαίνει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό και δεν σημαίνει τίποτα άλλο πέραν αυτού. Σωστό είναι αυτό και όπως φάνηκε το όλο θέμα προέκυψε από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα ο Φανούρης Βατσινάς, ο οποίος και δεν είχε αναφέρει περί συμφωνίας, δίνοντας λαβή για σχόλια.


Σχολιάστε εδώ