Τους πρόλαβε ο Βατσινάς

«Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» λέει ο λαός και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει ο Φανούρης Βατσινάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ πρόλαβε τις προσφυγές των παικτών της ομάδας, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πολλοί ωστόσο είδαν με ύποπτο μάτι την κίνηση του Βατσινά και θεωρούν ότι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, διότι πρώτη φορά προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο.

Τις τελευταίες μέρες ο μεγαλομέτοχος του κρητικού συλλόγου έχει αλλάξει στάση και δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε πολυμετοχικότητα όπως αρχικά είχε υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας. Τα πράγματα ωστόσο, εξακολουθούν να παραμένουν δύσκολα για τον ΟΦΗ, σε μια περίοδο που η ομάδα δείχνει αγωνιστικά και ψυχολογικά ανεβασμένη.

Η νίκη επί του Εργοτέλη έφερε και πάλι τα χαμόγελα στον σύλλογο και την αισιοδοξία πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαντζουράκης από την πλευρά του έχει ζητήσει μεταγραφές που θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πολλά ανοίγματα.


Σχολιάστε εδώ