Τα πρόσφατα γεγονότα και οι αυτουργοί τους

Μετά το ολοκαύτωμα της ελληνικής υπαίθρου το 2007, είδαμε τέλος του 2008 και τις πόλεις να καίγονται. Μόνον που το 2007 οι δράστες έμειναν ως τέλος αφανείς, ενώ το 2008 έδωσαν με μεγάλο θίασο παράσταση εν πλήρη θέα του έκπληκτου λαού.

Αφού τίποτα δεν έγινε για να βρεθούν οι εμπρηστές του 2007 (και η κυβέρνηση περιορίστηκε σε υποσχέσεις αποζημιώσεων για τους πυρόπληκτους που ουδέποτε εδόθησαν), οι εμπρηστές «κουκουλοφόροι» του 2008 πέταξαν το γάντι στα λαγωνικά του κράτους, πλέον με το γνωστό έργο «οι γνωστοί – άγνωστοι». Ως γνωστόν, το κράτος μας ποτέ δεν άγγιξε δράστες αυτού του τύπου όταν επί σειράν ετών έκαιγαν το Πολυτεχνείο και άλλα. Άραγε, η σημερινή κυβέρνηση θα επεδείκνυε την ίδια ολιγωρία όταν οι δράσεις τους θα κλιμακώνονταν σε καταστροφές μεγάλης κλίμακας; Και ποια θα ήταν η αντίδραση του λαού, των κομμάτων, των διανοουμένων, των ΜΜΕ;

Το εν λόγω παιχνίδι θυμίζει αυτό του Τζιαν Μαρία Βολοντέ στο έργο «Πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας». Εδώ ο σκοτεινός εξουσιαστής Βολοντέ, ο ευρισκόμενος μέσα στον πυρήνα του εξουσιαστικού συστήματος, διαπράττει έναν φόνο για να προκαλέσει το σύστημα. Όπως προέβλεψε, η εξουσία κάνει πως δεν τον υποπτεύεται καν, οπότε ο βιτσιόζος εξουσιαστής μας κλιμακώνει την πρόκληση αφήνοντας περισσότερα ίχνη για να διευκολύνει το έργο των λαγωνικών στη διαλεύκανση του εγκλήματος. Εις μάτην! Οι συνάδελφοί του δεν θα τον συλλάβουν ούτε όταν αυτός τους αποκαλύπτει ευθέως την ενοχή του! Οποία επιβεβαίωση της ατιμωρησίας των ισχυρών εγκληματιών στους κόλπους ενός δικτύου διεφθαρμένων συνωμοτών, οι οποίοι ως εξουσία υπηρετούν δήθεν τον λαό!

Έτσι ως τώρα οι κλιμακούμενες προβακάτσιες των «κουκουλοφόρων» επιβεβαίωσαν διά της ατιμωρησίας τη δύναμή τους στη συνείδηση των παθητικών ψηφοφόρων. Η Αστυνομία, αν και παρούσα, περιορίσθηκε στον ρόλο του θεατή των εμπρησμών δημοσίων κτιρίων και καταστημάτων. Την καλύτερη κίνηση έκανε η Αστυνομία των Πατρών με τη δήλωση ότι αποσύρεται παντελώς από τους δρόμους, αφήνοντας έτσι τους κατοίκους ελεύθερους να προστατέψουν οι ίδιοι τις περιουσίες τους, πράγμα που οι τελευταίοι διεκπεραίωσαν επιτυχώς.

Σε γενικές γραμμές η κυβέρνηση κατέστειλε περιδεής τη σημαία μπροστά στους, σχετικά, λίγους κουκουλοφόρους, λες και είχε δεχθεί επίθεση από τις συγκεντρωμένες δυνάμεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. «Αυτούς εύκολα τους πιάνουμε», υπολόγισε η κυβέρνηση, «αλλά τι γίνεται αν τα ανώτερα κλιμάκια πιάσουν μετά, εμάς;» Ναι , αλλά πώς θα το εκλάβει ο λαός; Δεν θα οικτίρει την αδυναμία της κυβέρνησης; Ο λαός καλά θα κάνει να καταλάβει, αν δεν το κατάλαβε ακόμα, να κάτσει στ’ αυγά του όπως ακριβώς η κυβέρνηση, γιατί έχει κι άλλα από πίσω που δεν φαίνονται και που είναι στο πρόγραμμα να γίνουν και όποιος σφίγγεται από τώρα θα τον πονέσει περισσότερο η ένεση μετά!

Τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου μαζί με τα κυρίαρχα ΜΜΕ συμφώνησαν απόλυτα επί του πρακτέου με την κυβέρνηση να μην αντιμετωπιστούν ενεργητικά οι τρομοκράτες από το κράτος (όπως γίνεται στην Ευρώπη που, δυστυχώς, δεν διαθέτει την ελευθεροφροσύνη της Ελλάδος).

Όχι στην κρατική καταστολή! Δεν έχει άραγε το κράτος ήδη δώσει αρκετά δείγματα της κατασταλτικής του νοοτροπίας; Δεν ξεπέρασε κάθε όριο αυταρχισμού με τη στυγνή δολοφονία, προσφάτως, του ανήλικου αντιεξουσιαστή Αλέξη, πράγμα που προκάλεσε τη δίκαιη οργή της νεολαίας μας;

Κράτος καταστολής το ελληνικό, έστω κι αν επιτρέπει χρόνια τώρα να καίγεται τακτικά το Πολυτεχνείο, να σπάνε οι μαθητές τα σχολεία (μην ξεχάσετε να δώσετε περισσότερα λεφτά στην Παιδεία) και να μεταβάλλουν οι λαθρομετανάστες το κέντρο της πρωτεύουσας σε γκέτο α λα Καλκούτα. Κράτος καταστολής που όμως επιτρέπει να συντηρούν οι τρομοκράτες πυροτεχνικές βιοτεχνίες μολότοφ στο πανεπιστημιακό άσυλο. Και να στέλνουν καθηγητές και πρυτάνεις ελληνόφρονων αντιλήψεων στην εντατική κλινική. Καταργήστε τα ΜΑΤ, αφοπλίστε τη δολοφονική αστυνομία, απαιτεί από την κυβέρνηση το χάος.

Να βγουν τα σχολιαρόπαιδα στον δρόμο, να εκπαιδευτούν από τις κουκούλες στην υψηλή τέχνη της εκ των ένδον διάλυσης της πατρίδας τους. Να κάνουν επιτέλους πράξη όσα έμαθαν από λαμπρούς παιδαγωγούς στο σχολείο εναντίον του ελληνικού ιμπεριαλισμού που το 1912 «προσάρτησε» τη Μακεδονία και το 1919 επιτέθηκε στην ανυποψίαστη Τουρκία. Να απαιτήσουν, αν και ακόμα ζουν στην ευμάρεια του οικογενειακού οίκου, ικανοποιητικές αποδοχές για το μέλλον τους.

Όταν θα έχουν πάρει το πληθωριστικό, χαριστικό πτυχίο τους από το λεηλατημένο πανεπιστήμιό τους (θα το διαλύσουν κι αυτό όπως προηγουμένως το σχολείο τους) και θα στέρξουν να εργασθούν κατά προτίμηση σε σίγουρη καρέκλα του Δημοσίου ως «επιστήμονες» (σιγά που θα γίνουν χειρώνακτες, να λερώνονται και να κουράζονται). Επίσης, να μάθουν τα σχολιαρόπαιδα να απαιτούν δυναμικά από τους «ρατσιστές» Έλληνες να δώσουν τα ίδια δικαιώματα σε όλους όσοι έρχονται απ’ έξω παράνομα, στην πατρίδα τους (τι θα πει νόμος και πατρίδα). Άλλωστε μόλις ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων υπέρ της μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα όλων των παιδιών των λαθρομεταστών, που παρανόμως έγιναν δεκτά στα ελληνικά σχολεία.

Δεν μένει παρά να οργανωθούν τώρα διαδηλώσεις και εναντίον των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού που αρνούνται -αντιδραστικά όπως είναι- να δανείζουν άλλο με τους συνηθισμένους όρους την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ οι εκπληκτικές διασυνδέσεις των εντοπίων «αντιεξουσιαστών» πέτυχαν το αδιανόητο, επιθέσεις στα ελληνικά προξενεία από τη Νότιο Αμερική ως τη Μόσχα και από το Λονδίνο ως τη Δρέσδη! Όλη η ανθρωπότητα έχει μάθει τι δολοφονικό, κατασταλτικό κράτος και έθνος είναι το ελληνικό και ποιος δεν θα δείξει κατανόηση για τις καταπιεσμένες νεόκοπες μειονότητες της Ελλάδος όταν αυτές (ας ελπίσουμε πολύ σύντομα) ζητήσουν μειονοτικά δικαιώματα και -γιατί όχι;- αυτονομία. Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Το ελληνικό έθνος βρίσκεται στο ναδίρ. Ακόμα και οι Τσιγγάνοι παρ’ ημίν ζήτησαν τελευταία αναγνώριση ως μειονότητα. Και οι αντιεξουσιαστές μας, που ούτως ή άλλως στηρίζουν και στηρίζονται από τους αλλοδαπούς (πλιατσικολόγους ή όχι) έχουν προ πολλού συμμαχήσει με τους «Μακεδόνες» και τους «Τούρκους» της Δυτικής Θράκης.

Τι συντονισμός! Τι ανώτερος επιτελικός σχεδιασμός αίφνης σε μια Ελλάδα όπου οι «αρμόδιοι» συνήθως αδυνατούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα!

Ποιος προωθεί τελικά ως πιλοτικό πείραμα τη μετάλλαξη και τον διαμελισμό της Ελλάδος και της αδελφής Κύπρου;


Σχολιάστε εδώ