Μανιάτικη εφημερίδα ανοίγει λογαριασμό για τα τρία παιδιά του Κορκονέα

Τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα παραδοθούν στη μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών του δράστη με θύμα τον 15χρονο Αλέξη αποφάσισε να ανοίξει η τοπική εφημερίδα «Αδούλωτη Μάνη», ζητώντας από τους όπου γης Μανιάτες να αγκαλιάσουν, όπως λέει, τα τρία Μανιατόπουλα, τα τρία Ελληνόπουλα, που δεν φταίνε σε τίποτα.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναμφίβολα στην τραγική αυτή ιστορία που συντάραξε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός του αδικοχαμένου Αλέξη και του θρήνου της οικογένειάς του, υπάρχουν δυστυχώς άλλα τέσσερα αθώα θύματα. Είναι η σύζυγος και τα τρία ανήλικα παιδιά του θύτη, ηλικίας τεσσάρων, πέντε και επτά ετών.

Όπως μάλιστα σημειώνει η εφημερίδα, η μάνα με τα τρία παιδιά σκοπεύει να εγκατασταθεί πλέον στη Μάνη, απ’ όπου και η καταγωγή του ζευγαριού.
Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 332/784490-54, άνοιξε στο κατάστημα Γυθείου της ΕΤΕ την 17η Δεκεμβρίου και θα καταργηθεί σε 30 μέρες, οπότε και θα παραδοθεί από τον εκδότη της εφημερίδας στα χέρια της μητέρας η επιταγή με το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί.

Ο τίτλος της «Αδούλωτης Μάνης» είναι ενδεικτικός. «Τρία δικά μας παιδιά μας έχουν ανάγκη – Η ώρα της συμπαράστασης – Η απάντηση της Μάνης στις προκλήσεις των ημερών – Πρωτοβουλία για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κορκονέα».


Σχολιάστε εδώ