Μένει ο Βαλβέρδε, …έρχεται ενίσχυση

Στους 16 της διοργάνωσης οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρουν μπροστά τους τη Μίλαν ή τη γνώριμή μας Βέρντερ Βρέμης. Και ειδικά εάν περάσουν οι Ιταλοί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του.

Ο Ισπανός τεχνικός, ωστόσο, θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να κοντράρει ακόμα και τους «ροσονέρι» των Κακά, Ροναλντίνιο, Σεβτσένκο, Ινζάνγκι, Μαλντίνι, Πίρλο, Γκατούζο, Πάτο και γενικότερα των πολλών αστεριών.

Αρκεί να πλαισιωθεί ο Ντουντού από έναν αμυντικό μέσο ανάλογης αξίας, να αποκτηθεί ένας ικανός περιφερειακός επιθετικός για να συνδράμει τον Ντιόγκο και να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η απόδοση των Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι και κυρίως του Λέτο, ο οποίος έδειξε κόντρα στη Χέρτα στοιχεία ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ταυτίζεται πλήρως με τη γνώμη του Βαλβέρδε. Ούτως ή άλλως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Ισπανού για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Κάτι που αναμένεται να επισφραγιστεί στις αρχές Ιανουαρίου.

Όσο για τις μεταγραφές, ο Τετέτι της Ρόζεμποργκ αποτελεί την πρώτη επιλογή με τον Ραμίρεζ να ακολουθεί, αν και ο δεύτερος λογίζεται ως ξένος επειδή δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.


Σχολιάστε εδώ