Η κατάσταση είναι μη αντιστρεπτή

Κύριε Διευθυντά,

Παρακολουθώ με συμπάθεια τις πατριωτικές -πλην μάταιες- κραυγές αγωνίας των αρθρογράφων αυτής της έντυπης και έντιμης ελληνικής φωνής, που κάθε τεύχος της έχει καταλήξει να έχει συλλεκτική αξία. Με λύπη θα εκφράσω την άποψη ότι η κατάσταση σ’ αυτόν τον τόπο είναι μη αντιστρεπτή.

Με διαλυμένη την Παιδεία, ακρωτηριασμένη τη γλώσσα, με απαξιωμένη -και με δική της ευθύνη- την Εκκλησία, παραποιημένη την Ιστορία, με την ανεξέλεγκτη πληθυσμιακή αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας, με την εσκεμμένη προβολή από τα ΜΜΈ χυδαίων και ερμαφρόδιτων προτύπων κοινωνικής συμπεριφοράς για τη, χωρίς ιδανικά, ελληνική νεολαία, με τον χρηματισμό και τη διαφθορά να διατρέχει τα κόμματα εξουσίας, με την προτροπή σε «απείθεια» και «ανυπακοή» στους νόμους της Πολιτείας από μια πάμπλουτη αριστερή -κατά δήλωσή της- μειοψηφία, που με τις κραυγές της κρατάει σε ιδεολογική ομηρία ολόκληρη την ελληνική κοινωνία μπορεί, αλήθεια, να ισχυριστεί κανείς σοβαρά ότι υπάρχει αύριο γι’ αυτόν τον τόπο;

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η μοναδική πλέον ελπίδα είναι η άμεση παράδοση της διακυβέρνησης της χώρας σε μια συνασπισμένη και ενιαία «αριστερή» (τη «μαλλιαρή» μας επέβαλαν οι πνευματικοί ινστρούχτορες και τα τρομοκρατημένα ενεργούμενά τους, συνεπώς δεν έχουν το δικαίωμα να σφετερίζονται το κύρος της αρχαίας μας γλώσσας).

Να κληθούν, λοιπόν, η κ. Παπαρήγα και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσουν υπεύθυνα αυτά που χωρίς κόστος ευαγγελίζονται δεκαετίες τώρα. Εξέχον μέλος του ΠΓ του ΣΥΝ ομολογούσε στις 9/3/08 από τις στήλες του «Π»: «Η βεβιασμένη αναζήτηση από την Αριστερά εύκολων κυβερνητικών ρόλων για εύκολους δρόμους αλλαγής θα ήταν για την ίδια ένα ”Βατερλώ” και για τον λαό μια νέα διάψευση».

Και για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία συνέχισε: «Η Αριστερά μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα στη χώρα και τον λαό ως πανίσχυρη αντιπολίτευση». Σε απλά ελληνικά: Μακριά από εμάς οι κυβερνητικές ευθύνες.

Το μυστρί της οικοδόμησης είναι για τους άλλους. Δικό μας εργαλείο είναι η αξίνα της κατεδάφισης.

Δημήτριος Κομνηνός

Μελίσσια


Σχολιάστε εδώ