Αγοραπωλησίες και δημοπρασίες τώρα και μέσω διαδικτύου

Η Ricardo Internet Hellas ανακοίνωσε, προ ημερών, επισήμως την έναρξη των δραστηριοτήτων της στη χώρα μας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αγοραπωλησιών και δημοπρασιών στη διεύθυνση ricardo.gr με συνολικές επενδύσεις 5 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία.

Η εταιρεία αποτελεί μέλος του νοτιοαφρικανικού ομίλου Naspers Media Group, ο οποίος μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ελέγχει το συνδρομητικό κανάλι Nova.

Έχει παρουσία σε 15 χώρες όπως Ελβετία, Δανία, Νορβηγία, Αυστρία, Γερμανία, Ελλάδα και στόχος της είναι μέχρι το τέλος του 2011 τα εγγεγραμμένα μέλη της στη χώρα μας να ανέρχονται σε 250.000 και η αξία των συναλλαγών να φτάνει τα 35 εκατ. ευρώ.

Η Ricardo.gr αποτελεί μια on line πλατφόρμα αγοραπωλησιών και δημοπρασιών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ή να πουλήσουν προϊόντα από 28 διαφορετικές κατηγορίες, καινούργια, μεταχειρισμένα ή ακόμη και στοκ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της ελληνικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ricardo.gr ο γενικός διευθυντής της Δημήτρης Τριτάρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο τομέας αυτός είναι από τους λίγους που θα ωφεληθεί τα επόμενα χρόνια παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα από 400 εκατ. ευρώ περίπου που μετράει φέτος, μέσα στην επόμενη τετραετία θα διπλασιαστεί. Ανέφερε επίσης ότι η Ricardo Internet Hellas τοποθετείται σε αναπτυσσόμενη αγορά όπως είναι η Ελλάδα έχοντας στόχο να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη on line κοινότητα αγορών και πωλήσεων στη χώρα.

Ακόμη ο Δημήτρης Τριτάρης δήλωσε: «Η ελληνική μας πλατφόρμα, η ποικιλία τιμών και προϊόντων, η ασφάλεια, οι υπηρεσίες μας και το μοντέλο λειτουργίας και συναλλαγών που ακολουθούμε αποτελούν τα εχέγγυα, που πιστεύω θα συμβάλουν ώστε οι Έλληνες να στρέφονται όλο και περισσότερο στις ηλεκτρονικές αγορές.

Εξάλλου η αναζήτηση ευκαιριών μέσα από το Ίντερνετ ίσως αποτελέσει τη νέα αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων».


Σχολιάστε εδώ