άλλα αθλητικά

// Ούτε τα προσχήματα δεν τηρήθηκαν στην περίπτωση του Ολυμπιακού και του Βασίλη Γκαγκάτση. Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» για τον, τέως πια, πρόεδρο της ΕΠΟ, έριξε τις μάσκες και μέχρι ενός σημείου μπορεί να εξηγήσει πολλά πράγματα και πολλές συμπεριφορές. Στον χορό μπήκαν με ειρωνικά σχόλια και άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου του Αχιλλέα Μπέου που ανακοίνωσε ότι έπεσε σε κατάθλιψη λόγω της φυγής Γκαγκάτση.

// Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι μελετάται σοβαρά και από τις δύο πλευρές, την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και τον τέως πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να αναλάβει πόστο στην εταιρεία, με πιο πιθανό αυτό του γενικού διευθυντή. Αυτό που προς το παρόν κάνει και τις δύο πλευρές να το σκέφτονται, είναι ο αρνητικός αντίκτυπος που θα υπάρξει και οι αντιδράσεις που θα ξεσπάσουν.

// Νομικά, βεβαίως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να καταλάβει πόστο στον Ολυμπιακό ο κ. Γκαγκάτσης. Ηθικά, όμως, το θέμα που θα γεννηθεί θα είναι τεράστιο με πολλές προεκτάσεις και μέχρις ενός σημείου, λέγεται από πολλές πλευρές, θα δείχνει και το τι συνέβαινε στο παρελθόν.

// Ένα παρελθόν για το οποίο έχουμε πει και γράψει πολλές φορές. Ένα παρελθόν, το οποίο περιλαμβάνει την περίφημη παράγκα, το σύστημα εκείνο του επηρεασμού των διαιτητών και της διαμόρφωσης αποτελεσμάτων, το οποίο δεν έφθασε ποτέ στο εδώλιο μιας και η ελληνική Δικαιοσύνη επέδειξε πολύ αργούς ρυθμούς ως προς τη διερεύνησή του. Μια διερεύνηση η οποία οδηγήθηκε σε κουκούλωμα…


Σχολιάστε εδώ