ψιλά γράμματα

*** ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Πρώην στέλεχος της NetMed πρόκειται να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της εταιρείας ανάπτυξης ψηφιακού δικτύου της ΕΙΤΗΣΕΕ. Θα αλλάξει και τα media και την αντίληψη που έχουν για τους νέους ανθρώπους η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

*** ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τέσσερις από τις αθλητικές εφημερίδες ανέδειξαν τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Την επόμενη ημέρα ο «Φίλαθλος» αφιέρωσε όλο το πρωτοσέλιδό του, η «SportDay» και το «Goal News» το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης σελίδας και η «Εξέδρα» το πάνω μέρος από το λογότυπο του φύλλου. Και συνέχισαν με ρεπορτάζ την Τρίτη. *** Τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει το εορταστικό τεύχος της περιοδικής έκδοσης «Drivers Only» από τη «Metro».

*** ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Συγχαρητήρια για τον τρόπο κάλυψης των γεγονότων από τον City έδωσε στις αρχές της εβδομάδας η Γιάννα Αγγελοπούλου σε στελέχη και προσωπικό. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως πολιτικά ο σταθμός είχε πιο προωθημένη στάση έναντι της εφημερίδας. Μάλλον η ιδιοκτησία ακόμη ταλαντεύεται για το ποια είναι η ορθή στάση απέναντι στα γεγονότα… *** Επί ποδός και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με πολύωρη παρουσία του Ά. Πορτοσάλτε στις μάχες και τις καταστροφές στους δρόμους της Αθήνας. Και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ όμως κέρδισε πόντους με τη διαρκή κάλυψη των γεγονότων.

*** ΒΙΒΛΙΑ: «Νυχτερινές πτήσεις» του Φώτη Γεωργελέ από τις Εκδόσεις Κέδρος. 42 κείμενα για μακρινά ταξίδια, με νυχτερινές πτήσεις για άλλες πόλεις, βραδινές διαδρομές στην Αθήνα, από τον εκδότη της «Athens Voice». *** «Παιχνίδι χωρίς όρια» από τις Εκδόσεις Τόπος. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ταξινομεί τις ιστορίες του σαν ένα είδος «αναμνήσεων από το παρελθόν», προτάσσοντας σε καθεμία μια συγκεκριμένη χρονολογία ως σταθμό της αφήγησής του. *** Κυκλοφορεί για 14η χρονιά το «Ποιητικό ημερολόγιο 2009», σε επιμέλεια-ανθολόγηση του Γιάννη Κορίδη, από τις Εκδόσεις Ιωλκός. *** Οδεύουμε σε μια νέα εκδοτική συμμαχία για την αντιμετώπιση της κρίσης;


Σχολιάστε εδώ