Τα άνθη του κακού

* Όταν κατέβηκε για εσπρέσο στα Δερβενάκια και τον κλαίγανε τα μπρόκολα Επιδαύρου.

~ Υπερβολές ότι… κάηκε η Αθήνα. Απλώς φέτος, άναψε λίγο νωρίτερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κακλαμάνη.

* Σε ειρηνική διαμαρτυρία με κεριά κατέβηκε ο Γιωργάκης. Τη λαμπάδα, την καλή, θα την ανάψει μετά τις εκλογές στο… μπόι του Καραμανλή!

~ Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τηλεφωνούν, λέει, ανήσυχοι στον Χρυσοχοΐδη. Τελικά, τα πράγματα στην Αστυνομία είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι νομίζαμε!

* Εκτός του ότι τα έχουν χαμένα, νομίζουν ότι τα έχουν χάσει.

~ Πώς λέμε… ο πνιγμένος από τα μαλλιά (που δεν έχει) πιάνεται.

* Για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκαν, λέει, Παυλόπουλος και Χηνοφώτης. Δηλαδή, ο Καραμανλής που δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις είναι χοντρόπετσος;

~ Αφού κάηκε η μισή Αθήνα, ο Γιωργάκης ζήτησε να σταματήσει η βία. Αν ήταν στην Άλωση της Πόλης θα καλούσε τον Μωάμεθ σε τουρνουά μπριτζ.

* Την… «επέμβαση» του στρατού για την αποκατάσταση της τάξης ζήτησε ο Στέφανος Μάνος. Ο άνθρωπος, που έχει μπερδέψει την πολιτική με τα ομόλογα εξωτερικού…

~ … Την ιδεολογία με τη «Γιουροβίζιον»!

* Βαρυσήμαντη δήλωση Σίμου Κεδίκογλου: «Μετά τα τελευταία γεγονότα η Ελλάδα δεν θα είναι ίδια». Θα είναι… χειρότερη.

~ Το 65% θέλει να φύγει νύχτα ο Αλογοσκούφης. Και το άλλο 35% τον προτιμά προφανώς με… πίσσα και πούπουλα!

* Με λιακάδα, ενδέχεται, να γιορτάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα. Με το σουξέ που έχει ο Καραμανλής προβλέπω τον Αύγουστο να… χιονίζει.

~ Ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί δηλώνουν ότι ολοκλήρωσαν το έργο τους και θέλουν ν’ αλλάξουν υπουργείο. Όσοι δεν… αλλάξουν χώρα.

* Ο Φώλιας είναι πεπεισμένος ότι έχει ήδη πατάξει την ακρίβεια. Εκτός από έξυπνος μήπως νομίζει ότι είναι και όμορφος; (Όταν δεν προσποιείται ότι είναι απλά γοητευτικός…)

~ Είδηση δεν είναι ότι Καραμανλής πήγε στις Βρυξέλλες. Είδηση είναι ότι επέστρεψε.

* Όταν το 30% λέει ότι καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο «κανένας» κατά βάθος εννοούν τον… Αλαβάνο. Αλλά δεν το λένε μην πάρουν αέρα τα μυαλά του Στ. Γονίδη.

~ Τον οποίο επαξίως ανταγωνίζεται ο Γιακουμάτος.

* Σιγά μην ενθαρρύνουν από τον ΣΥΝ τους «κουκουλοφόρους». Σαν να λέμε… μασάει η κατσίκα τα ραδικοβλάσταρα.

~ Πράσινη ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο ο στόχος του Γιωργάκη. Εντάξει, η πίτσα θα έχει μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

* Κι εμείς ως νέοι κάναμε καταλήψεις. Τώρα μόνον… αναλήψεις.

~ Άλλαξαν και οι πινακίδες στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού. Από Π.Κ. (Προσοχή Κοιμάται) σε… Π.Μ.Τ.Ξ. (Προσοχή Μην Τον Ξυπνάτε)!

* Ανεβαίνουν και οι μετοχές του Κούγια. Μέχρι πρότινος τον «έβριζε» ο Βαλλιανάτος, τώρα του απαντάει σοβαρά ο Παπούλιας.

~ Αν είναι δυνατόν να φωνάζουν οι καταστηματάρχες για τους κουκουλοφόρους που τους έκαψαν τα μαγαζιά… Το σωστό θα ήταν να τους καλέσουν και σε πάρτι.

* Το έγραφε καθαρά το ζώδιο του Καραμανλή: «Όταν φύγετε από τη δουλειά να κλείσετε καλά τη πόρτα του γραφείου». Αφού σβήσετε τα φώτα να μη μας βλέπουν…

~ Πράσινες τηγανητές «πατάτες»…

* Λόγω πένθους για τον 15χρονο η Νομαρχία Πειραιά ανέβαλε εκδήλωση για την παιδική παχυσαρκία. Όταν η ευαισθησία κάνει «σούζες», ο λαϊκισμός πλέκει πουλόβερ.

~ Και ιρλανδικό χοιρινό με διοξίνες έφεραν στη χώρα μας κάτι… γαϊδούρια!

* Εδώ καράβια χάνονται, κουκούλες αρμενίζουν…


Σχολιάστε εδώ