Σεραφείμ κατά «νταβατζήδων»

Με τους «νταβατζήδες» τα έβαλε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, με αφορμή την προβολή από το Mega της ταινίας «Κώδικας Da Vinci». Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Οι αξιότιμοι ιδιοκτήται του τηλεοπτικού διαύλου Mega Channel κ. Χρήστος Λαμπράκης, Γεώργιος Μπόμπολας, Αθανάσιος Τεγόπουλος, Δημήτριος Κοπελούζος και Βαρδής Βαρδινογιάννης, καθώς και η διεύθυνσις αυτού, με την προβολήν την Κυριακήν 7-12-2008 εις την εκπομπήν ʽʽMega Cinemaʼʼ του απαραδέκτου, ανιστορήτου και φανταστικού κατασκευάσματος του εβραιοσιωνιστικού lobby του Χόλιγουντ ʽʽΚώδικας Da Vinciʼʼ, ουσιαστικά απέδειξαν ότι ο αληθινός Θεός του κόσμου, ο δημιουργός της αρμονίας, της σοφίας και της συνθέσεως είναι ο Ιησούς Χριστός.

Διότι αν απετόλμουν οι ανωτέρω Κύριοι μίαν παρομοίαν πράξιν ευτελισμού θείου προσώπου διά της προβολής παρεμφερούς έργου εις οιανδήποτε χώραν όπου επικρατεί ο Ισλαμικός Φονταμενταλισμός ή ο Ινδουϊσμός ή ο Ταοϊσμός ή άλλη θρησκευτική παραδοχή, ουδείς ιδιωτικός στρατός σωματοφυλάκων θα ήτο δυνατόν να τους διαφυλάξη από το μένος των πιστών των διαφόρων θρησκειών.

Το κατάπτυστον βέβαια περιεχόμενον της θλιβεράς αυτής παραγωγής του εβραιοσιωνιστικού lobby των ΗΠΑ το έχει συντρίψει η Ιστορία, το αίμα, ο σταυρός και το μαρτύριον των Αποστόλων, που θα ήσαν ανόητοι να θυσιασθούν δι’ εν ψεύδος, αντιπαρατασσόμενοι με την Ρωμαϊκήν Αυτοκρατορίαν, εάν δεν είχον βιώσει εις όλην την έκτασιν, το μεγαλείον και το θάμβος, του Σωτήρος Χριστού».


Σχολιάστε εδώ