Σάλπισμα για αντεπίθεση και συμβουλές για «Ντούσκο»

Ειδική προετοιμασία έχουν κάνει οι άνθρωποι του Άρη για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Λάμπρος Σκόρδας και οι συνεργάτες του θέλουν να αποφύγουν κάποια προβοκάτσια λόγω και της έντασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, σε απανωτές επαφές με τους συνδεσμίτες ζήτησαν να επικρατήσει η σύνεση και να αποφευχθούν οι πολλές αποδοκιμασίες για τον Σερβοέλληνα προπονητή.

Γενικότερα, πάντως, στον Άρη έχουν σημάνει σάλπισμα επίθεσης προς όλα τα μέτωπα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα αρχίσει να εκπέμπει από τις 19 του μήνα, στις αρχές Ιανουαρίου θα βγει στο Διαδίκτυο το πόρταλ και μέχρι τον Φεβρουάριο η καθημερινή εφημερίδα.

«Θέλουμε τον Άρη πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα και όχι εύκολο στόχο για όσους διαθέτουν επικοινωνιακή δύναμη», λένε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που σχεδιάζουν να συνδυάσουν τις πρεμιέρες των μέσων με ανακοινώσεις μεταγραφών. Κάτι που σημαίνει ότι στις 19 του μήνα θα ανακοινωθεί το όνομα του πρώτου παίκτη που θα αποκτήσει ο Άρης για τον Γενάρη και, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι επιτελικός μέσος!


Σχολιάστε εδώ