Μαζεύονται πολλά προβλήματα για τον Δρόσο

Τα δύσκολα του αρέσουν. Τα τόσο δύσκολα όμως δεν τα έχει ξαναζήσει ως παράγοντας ο Δημήτρης Δρόσος. Περικυκλωμένος από προβλήματα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με την τωρινή του ομάδα αλλά και με την προηγούμενη, την ΑΕΚ.

Όσο κι αν φεύγοντας από την Αθήνα οι διάδοχοί του, η «Ορίτζιναλ» που ανέλαβε να σώσει την κατάσταση, του έπλεκε το εγκώμιο, η αλήθεια ήταν διαφορετική. Είχε αφήσει πίσω του… μισοκαμένη γη και αν άκουγε μελιστάλακτα σχόλια από τους διαδόχους του ήταν επειδή αυτοί ήθελαν να τον καλοπιάσουν για να καλύψει τις τρύπες.

Ο Δρόσος έκανε σαφές όσο περνούσε ο καιρός ότι είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο με την ΑΕΚ και φυσικά δεν ήθελε να δώσει ούτε ευρώ για τα χρέη. Όχι όλα δικά του, αλλά και κάποια, που αν και πρόερχονταν από τον Φιλίππου, είχε δεσμευτεί να τα ξεπληρώσει.

Στον ΠΑΟΚ έχει άλλα ζόρια. Εκεί δεν είναι Άλιμος και Σπόρτιγκ με μια χούφτα οπαδών. Ούτε ΑΕΚ των ημερών του, που ο κόσμος αδιαφορούσε. Στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο το κοινό. Ιδιαίτερο. Και επειδή ο ΠΑΟΚ που υποσχόταν όταν αναλάμβανε σαν… Μεσσίας (όπως του αρέσει) απέχει πολύ από τον ΠΑΟΚ που ο ίδιος έφτιαξε (αφού είναι γνωστό ότι ελάχιστες μεταγραφές ήταν της αρεσκείας του Πεδουλάκη), έχει αρχίσει η μουρμούρα να γίνεται δυνατή φωνή. Ο πρόεδρος πήρε τον Καλαφατάκη που είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών, αλλά όποιος ξέρει λίγο μπάσκετ βλέπει ότι αυτή η ομάδα θέλει αλλαγές για να περπατήσει. Φαίνεται όμως ότι έχουν μαζευτεί πολλά οικονομικά ανοίγματα στην πλάτη του Δρόσου και δεν δείχνει μεγάλη διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη (ίσως να μην αντέχει και άλλο η τσέπη). Ο κλοιός σφίγγει και ο ίδιος ψάχνει τρόπους να αντιστρέψει το κλίμα.


Σχολιάστε εδώ