Η πρώτη διάσταση Μανωλά – Μπάγεβιτς

Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό παζάρι του Στέλιου Μανωλά στην Αργεντινή και τη Βραζιλία, αλλά όπως ακούγεται στην ΑΕΚ οι ενέργειες του τεχνικού διευθυντή προκάλεσαν την πρώτη δυσφορία του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της «Ένωσης» επιθυμούσε να επικεντρωθεί η αναζήτηση παικτών στη Βραζιλία, αλλά ο Μανωλάς ξόδεψε τις περισσότερες μέρες στην Αργεντινή. Φυσικά, η διαφοροποίηση ανάμεσα στους δύο συνεργάτες δεν έχει βγει ακόμα προς τα έξω. Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται και ενδεχομένως να καθορίσει τις σχέσεις τους από ‘δώ και πέρα.

Αρκετοί, πάντως, περίμεναν τη διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Μανωλά και Μπάγεβιτς. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο ιδιαίτερα ισχυρές προσωπικότητες που ο καθένας θέλει να έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφικές κινήσεις. Ειδικά ο Ντούσκο, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει να συνεργάζεται με τεχνικούς διευθυντές και όποτε μπλέχθηκαν παράγοντες σε μεταγραφικές υποθέσεις, στο τέλος συγκρούστηκαν μαζί του.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Μανωλάς έχει διαμηνύσει ότι «όλα εξαρτώνται από τον Μπάγεβιτς». Στην πράξη, όμως, είναι βέβαιη η διαφωνία τους, καθώς έχουν διαφορετική φιλοσοφία.

Τα ξενύχτια των ξένων

Ο Μπάγεβιτς έχει και άλλα στο κεφάλι του. Όπως για παράδειγμα τον περιορισμό των νυχτοπερπατημάτων, στα οποία επιδίδονται οι περισσότεροι ξένοι της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες εστιάζονται κυρίως στους Αργεντινούς, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο του 60χρονου τεχνικού, ο οποίος ετοιμάζει ολόκληρο μηχανισμό για να κόψει τα φτερά όσων ξενυχτάνε. Το κακό για τον Ντούσκο είναι ότι δεν τον βοηθάνε τα αποτελέσματα, ώστε να ρισκάρει την έξοδο των Αργεντινών από το βασικό σχήμα ώστε να τους συνετίσει. Για να λύσει το πρόβλημα, ο Ντούσκο θα βάλει τον Μανωλά και τον Κυργιάκο να μιλήσουν στους παίκτες κι έπειτα θα πάρει μέτρα. Να σημειώσουμε επίσης ότι το μεταγραφικό μπάντζετ είναι 3 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιάστε εδώ