Δάκτυλος από το παρελθόν

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί πλέον ο Ηρακλής μετά τη συμπεριφορά των οπαδών του απέναντι στον Αντώνη Ρέμο. Συμπεριφορά που κορυφώθηκε με τα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής στο ματς του «Γηραιού» με τον Θρασύβουλο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί εάν βρεθεί αξιόπιστη λύση για το μέλλον του Ηρακλή. Όπως είναι απόλυτα φυσικό, ο Ρέμος έχει πικραθεί διότι ρίσκαρε πολλά για να σώσει την ομάδα από το αδιέξοδο, στο οποίο βρισκόταν το καλοκαίρι του 2007. Κι έπειτα από 14 μήνες διαπιστώνει ότι ο κόσμος του επιρρίπτει ευθύνες επειδή η ομάδα αδυνατεί να νικήσει ένα ματς παρά τις αξιόλογες μεταγραφές, στις οποίες προχώρησε.

Από το περιβάλλον του Ρέμου, πάντως, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι πίσω από τις αντιδράσεις του κόσμου βρίσκονται κάποιοι νοσταλγοί του παρελθόντος. Θεωρούν, δηλαδή, στον Ηρακλή πως πρώην παράγοντες επηρεάζουν αρνητικά τμήμα των οργανωμένων οπαδών και από ‘κεί και πέρα λειτουργεί η ψυχολογία της μάζας.

«Είναι η μοναδική εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε», έλεγε άτομο, το οποίο γνωρίζει καλά τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε συνδεσμιακά στελέχη και πρώην παράγοντες, οι οποίες έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από την περιθωριοποίησή τους.


Σχολιάστε εδώ