Αναταραχή στον ΠΑΟΚ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με το θέμα της ρύθμισης. Τα μηνύματα που παίρνουν από τους αρμόδιους υπουργούς δεν είναι ξεκάθαρα και η νευρικότητα ξεχειλίζει στους συνεργάτες του Θοδωρή Ζαγοράκη. Είναι ενδεικτικό ότι ο πρώην οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδόπουλος, προέτρεψε τους διοικούντες την ομάδα να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον των οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη διακίνηση εγγράφων στο Διαδίκτυο, αλλά έως σήμερα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη.

Επί της ουσίας, στον Ζαγοράκη έχει μεταφερθεί η προσπάθεια που καταβάλλει το κυβερνητικό επιτελείο να βρει φόρμουλα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα παρατηρείται αναφορά και στις ειδικές συνθήκες, που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη ρύθμιση χρεών σε μια ανώνυμη εταιρεία, έστω και αν πρόκειται για έναν από τους λαοφιλέστερους συλλόγους της χώρας.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν από την κυβέρνηση οι παράγοντες του ΠΑΟΚ τους ωθούν σε αναπροσορμαγή του μεταγραφικού σχεδιασμού. Διότι μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνάντηση δόθηκε η συμβουλή: «Να πάτε σεμνά και ταπεινά, για να μην προκαλέσετε τους αντιπάλους σας και αρχίσουν τις επιθέσεις για ευνοϊκές ρυθμίσεις».


Σχολιάστε εδώ