Άλλοι για ανανεώσεις, άλλοι για μεταγραφές

Τον Γιώργο Καραγκούνη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο σχεδιάζουν να καλέσουν σύντομα οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο «τυπάρας» που άρχισε στραβά τη σεζόν και γκρίνιαζε με τον Χεν Τεν Κάτε, αντιλήφθηκε γρήγορα τι ζητούσε απ’ αυτόν ο προπονητής της ομάδας και εξελίχθηκε σε ηγέτη εντός και εκτός γηπέδων. Ως επιβράβευση οι παράγοντες του «τριφυλλιού» θα τον καλέσουν μέσα στον Ιανουάριο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ώστε να δείξουν ότι πλέον ξέρουν να ανταμείβουν όσους αγαπούν την ομάδα.

Το μήνυμα έχει ήδη δοθεί στον Καραγκούνη. Όπως του είπε μέλος της διοίκησης. «Εσύ θα τελειώσεις την καριέρα σου εδώ»!

Σε αντίθεση με τον Καραγκούνη, κάποιοι άλλοι παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες. Ο Λουκάς Βύντρα και ο Αλέξανδρος Τζιόλης θέλουν να αξιοποιήσουν την πολύ καλή πορεία του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξουν στο εξωτερικό. Πρώτη επιλογή και των δύο αποτελεί η Γερμανία, αλλά για τον Βύντρα παίζει και η λύση της Ιταλίας, ειδικά εάν μείνει στη Λέτσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον μάνατζέρ του να βρει ομάδα και για τον πρώην συμπαίκτη του.

Αν φύγουν οι δύο παίκτες, τότε θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο Παναθηναϊκός. Στην Παιανία, άλλωστε, έχουν αποφασίσει να ρίξουν 20 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ελπίζουν ότι μπορούν να καλύψουν τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό και συγχρόνως να διεκδικήσουν τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αφού χτυπήσαμε στα ίσια την Ίντερ, πριν δέσει καλά η ομάδα, έπειτα από δύο μήνες και με τρεις προσθήκες παικτών επιπέδου Ζιλμπέρτο Σίλβα μπορούμε να δούμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο μας προκύψει από την κλήρωση», έλεγε μέτοχος του Παναθηναϊκού την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ κατά την ανάπαυλα του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους «πράσινους» και την Μπαρτσελόνα.


Σχολιάστε εδώ