άλλα αθλητικά

*** Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να ασχοληθεί και πάλι με τα διοικητικά θέματα της ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι. Καλά πληροφορημένες πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο «Τίγρης» είναι έτοιμος να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ένωση, αλλά δεν αποκλείουν αυτό να γίνει πολύ νωρίτερα. Κάποιοι λένε για τον ερχόμενο Μάρτιο και κάποιοι άλλοι λένε ότι αυτό θα γίνει ανάλογα με τις εξελίξεις και την πορεία της ομάδας.

*** Μια πορεία, η οποία δεν είναι καθόλου καλή, αλλά στην ΑΕΚ πάντα ελπίζουν σε ανάκαμψη. Η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς εγγυάται αυτήν την ανάκαμψη κατά ορισμένους, αλλά πολλά πράγματα θα φανούν τον Ιανουάριο και ύστερα από αυτόν όταν η Ενωση θα έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές και θα έχει ενισχυθεί. Για την έως τώρα κακή εικόνα της ομάδας βέβαια, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που την περασμένη Τετάρτη γιόρτασε τα εξηκοστά του γενέθλια, δεν φέρει καμία ευθύνη. Ο Μπάγεβιτς δεν έχει πει έως τώρα τίποτα για αυτά που παρέλαβε, διότι για αυτόν προείχε η ηρεμία της ομάδας και τίποτα άλλο και αυτό φαίνεται να διασφαλίζεται και φαίνεται και από τις αντιδράσεις των οπαδών προς το πρόσωπό του που είναι ηπιότατες.

*** Όσο για το τι παρέλαβε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μια ομάδα με πολλές πληγές και κακή φυσική κατάσταση έλεγαν άνθρωποι της ΑΕΚ και προσέθεταν ότι αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση και οι ποδοσφαιριστές φαίνεται να μην μπορούν να αντέξουν ένα ολόκληρο παιχνίδι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως σημειώνουν οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι αφήνουν σαφείς αιχμές για την περίοδο Δώνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Με όλα αυτά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει ασχοληθεί καθόλου και δεν λέει το παραμικρό, αλλά είναι πολλοί άλλοι μέσα στην ομάδα που τα βλέπουν και τα λένε και μάλλον δικαιώνονται από την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο…

*** Για τον Ολυμπιακό είχαμε γράψει ότι μάλλον θα προχωρήσει στην απόκτηση αμυντικού χαφ και αυτό το υπαγόρευε, όπως είχαμε γράψει από την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, η κατάσταση του Ιεροκλή Στολτίδη. Ο αμυντικός μέσος των «ερυθρολεύκων» πρόκειται πλέον να επιστρέψει στην ενεργό δράση Φεβρουάριο με Μάρτιο, κάτι που αναγκάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ζητήσει αμυντικό μέσο από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Έναν αμυντικό μέσο που ο Ισπανός τεχνικός τον είχε στα πλάνα του εδώ και καιρό, καθώς φαινόταν ότι ο Στολτίδης είχε πρόβλημα και έπρεπε να μπει χειρουργείο.

*** Ανάλογα τώρα με την πρόκριση στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, η οποία θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Πέμπτη στο ματς με τη Χέρτα στο «Καραϊσκάκη», στο οποίο αν ο Ολυμπιακός δεν ηττηθεί θα προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης, θα ξεκαθαρίσουν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Καθώς φαίνεται, πέραν του αμυντικού μέσου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.


Σχολιάστε εδώ