στα ενδότερα των ομάδων

=Πώς τα καταφέρνει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και γίνεται πρώτο θέμα για αρνητικούς λόγους; Μέχρι την περασμένη Κυριακή έκανε αισθητή την παρουσία του στην ΑΕΚ για τις γκέλες του.
=Ακόμα και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, γεγονός που αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς επίσπευσε την αποχώρηση του Ντέμη Νικολαΐδη από την προεδρία της ΠΑΕ.
=Από την περασμένη Κυριακή, όμως ο Σουηδός απασχολεί τα ΜΜΕ και για τη σβελτάδα του στο ξύρισμα. Απόλυτα δικαιολογημένα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου διότι πρόλαβε μέσα σε 15 λεπτά, δηλαδή όσο διαρκεί η ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων, να κόψει το καλλιτεχνικό μουσάκι του.
=Εκείνο που δεν έχουμε μάθει ακόμα είναι αν τον βοήθησε στο ξύρισμα ο Μπάγεβιτς. Είναι πάντως, βέβαιο, ότι ο Ντούσκο βλέπει πλέον, τον Μαϊστόροβιτς με μισό μάτι.
=Ούτως ή άλλως, ο Μπάγεβιτς προτιμά να συνεργάζεται με αμυντικούς και τερματοφύλακες που μιλάνε ελληνικά ή σερβικά. Αν και ο Σουηδός μπορεί να σώσει το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ επειδή έχει ρίζες στην πρώην Γιουγκοσλαβία, όπως γίνεται αντιληπτό από το επίθετό του.
=Μεγάλο ματς έχει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή ο δάσκαλος εναντίον του μαθητή.
=Η ατραξιόν του αγώνα, όμως, χάθηκε εξαιτίας του… Δαλούκα. Αν ο νεαρός διαιτητής έκανε το προηγούμενο Σάββατο στη Φυλή τα στραβά μάτια θα ζούσαμε στην Τούμπα μεγάλες στιγμές.
=Ο Δαλούκας όμως, έδειξε 2η κίτρινη στον Πάμπλο Γκαρσία. Έτσι χάσαμε την ευκαιρία να δούμε τη σύγκρουση γιγάντων, ανάμεσα στον Ουρουγουανό και στον Καρντόσο.
=Η μισή αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης θα χρειαζόταν για να χωρίσει τους δύο σκληρούς Λατίνους. Αν και ο Καρντόσο δείχνει σαφώς πιο ήρεμος σε σχέση με την εποχή του Πάολο Κάμπος.
=Προφανώς, παίζει ρόλο η παρουσία του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο του Αστέρα. Ο Καβαλιώτης διακρίνεται για την ηρεμία του όταν μιλάει στους ποδοσφαιριστές και όπως λένε στην Τρίπολη: «Μπορεί να εξημερώσει ακόμα και θηρία».
=Από πότε σας λέγαμε ότι ο πόλεμος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν θα είχε προηγούμενο στο ελληνικό μπάσκετ; Η προσφυγή των «ερυθρολεύκων» στο ΑΣΕΑΔ για τη «μικρή ποινή» στους «πράσινους» μας επιβεβαιώνει πλήρως.
=Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να κοντράρει τον Παναθηναϊκό μέχρι τελικής πτώσης. Θεωρεί ότι έτσι μπορεί να πάρει το πάνω χέρι στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων για το άθλημα.
=Οι «πράσινοι» βέβαια, δεν ανησυχούν ιδιαίτερα από την κίνηση των «ερυθρολεύκων». Προβληματίζονται μόνο μήπως τους βάλει σε μπελάδες ο θόρυβος που έχει προκληθεί.
=Φοβούνται στον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν αυστηρότερα στο επόμενο κρούσμα παράνομης συμπεριφοράς κάποιων ανεγκέφαλων. Και αν η επόμενη τιμωρία πέσει στα πλέι οφ, ίσως κοστίσει ακριβά στους πρωταθλητές.
=Αξίζει πάντως, να σας αναφέρω ότι ο Αγγελόπουλος με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ κατάφερε και μετατόπισε αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, η οποία ως την προηγούμενη Δευτέρα είχε εστιάσει την προσοχή της στα εσωτερικά προβλήματα της πειραϊκής ομάδας. Βγήκε δηλαδή, κερδισμένη η ομάδα του Πειραιά ανεξάρτητα από τη δικαστική απόφαση.
=Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου υπήρχαν άτομα που έλεγαν στον Σωκράτη Κόκκαλη να διώξει τον Ισπανό πριν καταστρέψει εντελώς τον Ολυμπιακό.
=Πού να το περίμενε ο Τάκης Λεμονής ότι θα βίωνε τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του εξαιτίας του Ολυμπιακού. Διότι η συντριβή από τους «ερυθρόλευκους» προκάλεσε επί της ουσίας το… διαζύγιό του με τον Πανιώνιο.
=Όπως έμαθα ο Sir Τάκης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την εικόνα που παρουσίασαν οι «κυανέρυθροι» στο Φάληρο. Επειδή δεν είχε πειστικές απαντήσεις, στο τέλος άρχισε να επιρρίπτει ευθύνες δεξιά και αριστερά.
=Μοιραία ο Πανιώνιος έγινε άνω κάτω. Και έτσι ο Τσακίρης αποφάσισε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο στην πίεση που επιχείρησε να του ασκήσει ο Λεμονής με την παραίτηση.
=Ο Τσακίρης τρελαίνεται όταν αντιλαμβάνεται ότι επιχειρούν να τον εγκλωβίσουν. Γι’ αυτό και έδειξε αμέσως την πόρτα της εξόδου στον Λεμονή, ο οποίος έχασε την ευκαιρία της πρότασης που του είχε κάνει εδώ και έναν μήνα ο Αντώνης Ρέμος.
=Τριπλό το κακό για τον Αθηναίο προπονητή. Εκεί που έβλεπε το ματς με τον Ολυμπιακό ως τη μεγάλη πρόκληση για να πάρει ρεβάνς της περσινής απόλυσής του, εν τέλει γνώρισε τη συντριβή, έχασε τη δουλειά του αλλά και την πρόταση του Ηρακλή.
=Ψάχνουν στην ΑΕΚ να δουν αν ταιριάζουν αγωνιστικά οι Τζιμπούρ, Μπλάνκο και Σκόκο. Ο Δώνης απέτυχε να δώσει απάντηση στο ερώτημα, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
=Ο Ντούσκο πάντως, θα καταλήξει στο δίδυμο Τζιμπούρ – Σκόκο. Γιατί; Έχει πάρει με στραβό μάτι τον Μπλάνκο.
=Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι ο Μπάγεβιτς αντιπαθεί τον Αργεντινό επειδή βγήκε πρώτος σκόρερ. Μόνον τρεις ξένοι το έχουν καταφέρει με τη φανέλα της ΑΕΚ.
=Ο Μπάγεβιτς, ο Νίλσεν και ο Μπλάνκο. Τον Δανό τον «έφαγε» ο Ντούσκο με συνοπτικές διαδικασίες όταν επέστρεψε στην «Ένωση» ως προπονητής.
=Το ίδιο θα γίνει και με τον Μπλάνκο. Έτσι λένε… οι κακές γλώσσες, οι οποίες εξακολουθούν να υπογραμμίζουν τον εγωισμό του Μπάγεβιτς.
=Εδώ που τα λέμε πάντως, ανάλογη απορία με αυτήν που υπάρχει στην ΑΕΚ έχουν και στο Μιλάνο. Εκεί θέλουν να μάθουν αν χωράνε στην ίδια ενδεκάδα ο Κακά και ο Ροναλντίνιο.
=Μέχρι σήμερα οι δύο Βραζιλιάνοι απέτυχαν όποτε αγωνίστηκαν παρέα. Μόνο στο Συνομοσπονδιών το 2005 κατάφεραν να συνεργαστούν σωστά.
=Μεγάλο άστρο έχει ο Σάντος. Μέχρι και στον ΠΑΟΚ συζητούν για την τύχη του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος χώμα πιάνει και γίνεται χρυσάφι.
=Στη Φυλή έβαλε τον Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις και για να πιέσει ο πιτσιρικάς τους αμυντικούς του Θρασύβουλου, ώστε να δυσκολέψει το κατέβασμα της μπάλας. Κι έτυχε ο πιτσιρικάς να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.
= «Με τέτοιο άστρο που έχει, κόντρα στον Αστέρα θα σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Σνάουτσερ», σχολίαζε στέλεχος του ΠΑΟΚ. Γιατί όχι, Η τύχη άλλωστε, πάει με τους τολμηρούς.
=Χειρότερο εφιάλτη δεν μπορούσε να ζήσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης από εκείνον που του δημιούργησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με την ανακοίνωση της απόλυσής του μέσω ραδιοφώνου. Ήταν το τελευταίο που περίμενε ο «δράκος» από τον μπασκετικό πατέρα του.


Σχολιάστε εδώ