Σούμποτιτς προ των πυλών του Αμαρουσίου

Η πολιτική της διοίκησης στο Μαρούσι είναι να στηρίζει τους προπονητές μέχρι τέλους και αυτό συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και αποτέλεσε την πετυχημένη συνταγή της ομάδας των βορείων προαστίων. Αυτό θέλει να κάνει και με τον Σούλη Μαρκόπουλο στον οποίο φυσικά και πιστώνεται η εκπληκτική περσινή πορεία, όταν πήρε την ομάδα να κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό και την έφερε ένα… σουτ μακριά από την Ευρωλίγκα.

Ο Έλληνας προπονητής όμως έχει και αντιπάθειες από κάποιους εντός της ομάδας του Αμαρουσίου και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται εντόνως τον τελευταίο καιρό. Τα «φτυάρια» έχουν βγει, του καταλογίζουν ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος για να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ τόσων δυνατών χαρακτήρων και προωθούν την αντικατάστασή του για αυτόν τον λόγο και όχι μόνο, αλλά κυρίως για αυτόν.

Ήδη είναι πολλοί αυτοί που έχουν αρχίσει να προτείνουν προπονητές της αρεσκείας τους για… ώρα ανάγκης και μία από τις προτάσεις έχει πλασαριστεί τόσο ωραία που μάλλον είναι η επικρατέστερη για να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στον Σούλη Μαρκόπουλο. Η πρόταση αυτή είναι ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει αυτή την περίοδο στο ελληνικό προσκήνιο και το Μαρούσι φαντάζει ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι ένα πολύ καλό μαγαζί που έχει και λεφτά και ιδανικές συνθήκες εργασίας, αλλά και πολλές προοπτικές για το μέλλον. Ειδικά για τον Λευτέρη Σούμποτις, το Μαρούσι έχει ένα ακόμη λόγο για να το αναλάβει, έχει σε επιτελικό πόστο τον καλό του φίλο Σταύρο Ελληνιάδη.

Ακόμη, το προφίλ του Λευτέρη Σούμποτιτς θεωρείται ότι ταιριάζει στο Μαρούσι, οι προπονητικές του ικανότητες κρίνονται επαρκείς και φαίνεται πολύ πιθανό το σενάριο της συνεργασίας αν ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν καταφέρει να αντιστρέψει σύντομα την κατάσταση, κάτι που όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο να κάνει. Έτσι, φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ στην ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία έχει έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση του που ακούει στο όνομα του Λευτέρη Σούμποτιτς, ενός επιτυχημένου προπονητή, ο οποίος, όμως, τα τελευταία χρόνια έχει αποκοπεί από την ελληνική πραγματικότητα και αναζητά την ευκαιρία να επανέλθει.


Σχολιάστε εδώ