ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…

Τα πρώτα μηνύματα εστάλησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από την «Καθημερινή» για την αλλαγή της έκθεσης της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων που θεωρεί πως τα τιμολόγια του ALTER είναι νόμιμα και όχι εικονικά. Η «Αυριανή» απάντησε με προειδοποιήσεις στην πρώτη σελίδα της, ενώ είχε προηγηθεί προ δύο βδομάδων η επίθεση του συγκροτήματος Αλαφούζου εναντίον του Γ. Κουρή για το ΙΚΑ.

Η απάντηση από την πρώτη σελίδα της «Αυριανής» ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με ανάλογες περιπτώσεις (Αθανασούλης, Κοντομηνάς, Κυριακού κ.ά.).

Τη Δευτέρα το μήνυμα ήταν σαφές και σαφής ο παραλήπτης. Στο ζωνάρι της πρώτης σελίδας της «Αυριανής» γράφονταν τα εξής:

«Τι κουβάλαγε με το κότερο κύριε υπουργέ της Εμπορικής Ναυτιλίας ένας απατεώνας εκδότης – εφοπλιστής που τον έπιασε στα πράσα το Λιμεναρχείο;.. Μην τολμήσεις να το κουκουλώσεις κύριε Παπαληγούρα, γιατί εμείς έχουμε όλα τα στοιχεία…».

Την Τρίτη νέο μήνυμα, ξανά από το ζωνάρι:

«Ναρκωτικά, όπλα, λαθρομετανάστες ή… Ρωσίδες, κουβάλαγε με το… πυραυλοκίνητο κότερό του, ο απατεώνας εκδότης – εφοπλιστής που τον έπιασε στα πράσα το λιμενικό, κύριε υπουργέ της Εμπορικής Ναυτιλίας;».

Την Τετάρτη ξανά στο ζωνάρι έστελνε η «Αυριανή» νέο μήνυμα:

«Παρακαλείται να μας πει ο… Γκουαντανάμο, αν γνωρίζει με πόσα ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ επιβραβεύει η… φαλακρή τους τηλεοπτικούς πελάτες της; Να του στείλουμε το CD να το ακούσει;».

Την Πέμπτη νέο, πιο ξεκάθαρο μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες όμως. Το ζωνάρι της «Αυριανής» είχε ως εξής:

«Η ”ΑΥΡΙΑΝΗ” όταν έχει δίκιο, ξέρει να ξεβρακώνει τους απατεώνες που την συκοφαντούν. Πρώτον, γιατί δεν φοβάται κανέναν. Δεύτερον, γιατί κανένας δεν μας κρατάει από πουθενά και τρίτον, γιατί γνωρίζουμε απ’ έξω και ανακατωτά τον βίο, την πολιτεία και τις κλεψιές όλων των απατεώνων που κινούνται στον χώρο των προμηθειών, των εργολάβων, των πολιτικών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που χρόνια τώρα εξαπατούν τον λαό και θησαυρίζουν από την ληστεία του δημοσίου χρήματος. Όταν βέβαια διαπιστώνουμε ότι κάπου έχουμε άδικο ξέρουμε να ζητάμε συγγνώμη και να κάνουμε στην άκρη. Εξηγηθήκαμε ΛΑΜΟΓΙΑ; Φρόνιμα λοιπόν, συνεχίστε να τρώτε τα κλεμμένα και βγάλτε τον σκασμό μέχρι να σας πιάσει ο εισαγγελέας και να ξεβρωμίσει ο τόπος».

Την Παρασκευή σιωπητήριο…

Τι σημαίνει; Κατάθεση όπλων…

Σημειώνουμε πάντως ότι από «Καθημερινή» και ΣΚΑΪ δεν υπήρξε μιλιά…

Λένε κάποιες πληροφορίες ότι υπήρξε ομόνοια όλων… Στον βωμό της κρατικής διαφήμισης, αφού από την οικονομική κρίση δεν θα μείνουν απ’ έξω τα ΜΜΕ.


Σχολιάστε εδώ