Ξεσάλωσαν οι εργολάβοι

Μιλάμε για ολόκληρο παρακράτος, με παρακολουθήσεις τηλεφώνων και ιδιωτικούς αστυνομικούς, που φωτογραφίζουν συναντήσεις του ενός και του άλλου. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα γίνουμε «όχημα» για να εξυπηρετήσουμε κανέναν απατεώνα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σιωπήσουμε σε στημένους διαγωνισμούς και λαδώματα στελεχών της Αυτοδιοίκησης όταν τα στοιχεία που έχουμε είναι απόλυτα τεκμηριωμένα. Οι καλύτεροι πληροφοριοδότες μας είναι οι υπάλληλοι των δήμων. Βλέπουν οι άνθρωποι τα πακέτα να περνάνε κάτω από τα τραπέζια και βγαίνουν από τα ρούχα τους. Φυσικά, υπάρχουν και έντιμοι δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι που ευτυχώς αντιστέκονται.

Αυτοί λοιπόν οι έντιμοι μου λένε για τις απέλπιδες προσπάθειες ενός εργολάβου, κουμπάρος γνωστού δημάρχου της Αττικής, να αρπάζει κάθε έργο.

Βάζει λυτούς και δεμένους να τηλεφωνούν ότι είναι αδικημένος και πρέπει να τον βοηθήσουν. Μέχρι σήμερα το πεδίο δράσης του ήταν η δυτική Αττική.

Τώρα αρχίζει να ψάχνει «άκρες»και στον βορρά και στον νότο της Αθήνας. Έτσι γίνεται η επανίδρυση του κράτους. Σεμνά και ταπεινά.


Σχολιάστε εδώ