ΘΑ ΒΑΛΕΙ… ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΣΚΟΚΟ

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επισήμανση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι πρέπει να αξιοποιήσει η ΑΕΚ τον Σκόκο. Από την πρώτη στιγμή του στους Θρακομακεδόνες ο Ντούσκο διέκρινε δύο πράγματα: Την ποιότητα του Αργεντινού, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα με μια απρόβλεπτη ενέργειά του, αλλά και τη φόρτιση του Σκόκο.

Ο νεαρός Λατίνος βρίσκεται στα όριά του. Επειδή είναι παίκτης ψυχολογίας, τον έχει επηρεάσει αφάνταστα η κατάσταση στην ΑΕΚ και ο Μπάγεβιτς φοβάται μήπως τα βροντήξει και φύγει. Θέλει, λοιπόν, να του δείξει πόσο τον πιστεύει, τι περιμένει απ’ αυτόν, ώστε να πάρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 60χρονου τεχνικού, ο Σκόκο μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, ειδικά εάν παίξει ως δεύτερος φορ και έχει πίσω του έναν παίκτη με ικανότητα στην τελική πάσα. Γι’ αυτό, άλλωστε, αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» έναν επιτελικό μέσο. Το ερώτημα που προκύπτει αφορά στον παρτενέρ του Σκόκο στη γραμμή κρούσης του «δικέφαλου». Ο Μπάγεβιτς δείχνει έως τώρα προτίμηση στον Μπλάνκο, αλλά κι αυτός φαίνεται πώς αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα. Έτσι, στα πλάνα του Ντούσκο αρχίζει να κερδίζει πόντους ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Γαλλοαλγερινός, άλλωστε, τα πήγε αρκετά καλά στη Λιβαδειά και όσο λείπει από την ΑΕΚ ο παραγωγικός μέσος, ο έμπειρος τεχνικός σκέφτεται να δοκιμάσει σχήμα με Σκόκο – Τζιμπούρ. Αν το πείραμα πετύχει, ο Μπλάνκο θα βγει στο σφυρί με την ελπίδα να βρεθεί ομάδα να διαθέσει 3-4 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα προστεθούν στο μπάτζετ για τον Ιανουάριο.

Το ποσό που έχει εγκριθεί από τη διοίκηση, άλλωστε, δεν ικανοποιεί τον Μπάγεβιτς. Έτσι, ο σερβοέλληνας προπονητής έχει εκφράσει την επιθυμία να παραχωρηθούν ένας – δύο παίκτες, ώστε να βρεθούν χρήματα για κάποιες μεταγραφές που σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα.


Σχολιάστε εδώ