Αναμένονται διώξεις για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 44

Στην περίπτωση του Άρη, όμως, στα χρέη που διαγράφηκαν μπήκαν και οι οφειλές των ποδοσφαιριστών της περιόδου εκείνης και όλα ξεκίνησαν από αυτούς, παρότι μετά από χρόνια πήραν τα λεφτά τους από τον ΟΠΑΠ με την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού, αλλά και του συνδικαλιστικού τους οργάνου, του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Πριν, όμως, οι παίκτες πάρουν τα λεφτά τους από τον ΟΠΑΠ, είχαν καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Από τη δικαστική έρευνα που ξεκίνησε μετά τις μηνύσεις αυτές προέκυψαν ευθύνες ως προς την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 44, αλλά βέβαια, η δικαστική απόφαση που είναι και εφετειακή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανακληθεί.

Ο δικαστής, όμως, που έκανε την έρευνα διαπίστωσε ευθύνες για φυσικά πρόσωπα, αφού ανευρέθηκαν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πλαστογραφημένα έγγραφα και σύντομα πρόκειται να ασκηθούν διώξεις εναντίον τους. Αυτό, βεβαίως, δεν αλλάζει σε τίποτα την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 44, η οποία δεν ανακαλείται, αλλά μπορεί να βάλει σε περιπέτειες ακόμη και δικαστικούς λειτουργούς που ενεπλάκησαν σε αυτήν.


Σχολιάστε εδώ