άνθη του κακού

Επιχειρηματίας, που είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, είναι αναμειγμένος και σε αυτό της «Ζήμενς»! Επίσης, ήταν λοστρόμος στον «Τιτανικό»…

…και στην Άλωση της Πόλης άνοιξε την Κερκόπορτα στον Μωάμεθ!

Οι μισοί υπουργοί υπερασπίζονται δημόσια τον Καραμανλή, οι υπόλοιποι καταγγέλλουν όσους τον αμφισβητούν. Κι όλοι μαζί σχεδιάζουν πώς θα… τον φάνε λάχανο!

Δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε τίποτα για τις ανταλλαγές ο Δούκας. Ενώ για το Άγιον Όρος νομίζει ότι είναι… κινεζικό ρεστοράν στη Θήβα.

Κανείς στη ΝΔ δεν θέλει να διαδεχτεί στο υπουργείο τον Αλογοσκούφη. Αναντικατάστατος επίσης, παραμένει κι ο Στ. Καζαντζίδης.

Ο Εφραίμ ζει, λέει, απομονωμένος στα… 11 στρέμματα της Μονής του. Σαν να λέμε καμαρούλα μια σταλιά, δύο επί τρία, τζακούζι και πισίνες.

Το 65% πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει. Το άλλο 35% έχει καλού-κακού μεταναστεύσει.

Φοβούμαι πως στις επόμενες δημοσκοπήσεις δεν θα ρωτούν ποιος κερδίζει τις εκλογές, αλλά αν… η Γη γυρίζει!

Πώς είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι κορυφαίοι της ΝΔ στηρίζουν τον Καραμανλή; Μπορεί να μην έχουν αποφασίσει πότε θα τον ρίξουν.

Κατά 30% έχουν μειωθεί τα ταξίδια των Ελλήνων στο εξωτερικό. Δεν υπολογίζονται, προφανώς, όσοι έχουν ήδη… πάρει τα βουνά.

Για την παγκόσμια οικονομική κρίση μίλησε σε εκδήλωση ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, αλλά όλως περιέργως δεν είχε υπότιτλους. Για να κατανοήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Σκεφτείτε και το σοκ που θα πάθαινε έτσι και διαπίστωνε τι ακριβώς είχε πει εν αγνοία του.

Βαρυσήμαντη δήλωση Μεϊμαράκη: «Με τον Καραμανλή θα πάμε, με τον Καραμανλή θα νικήσουμε» (…στην μπιρίμπα!)

Στην Ινδία παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών για το μακελειό στη Βομβάη. Εδώ πιθανότατα θα έπαιρνε προαγωγή (…επειδή πέθαναν λίγοι!)

«Πικρά γεγονότα» χαρακτήρισε τη χούντα ο Καρατζαφέρης. Αναλογικά, η Άλωση της Πόλης ήταν προκριματικά της «Γιουροβίζιον».

Ο Αλαβάνος κάλεσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να μην παίζουν τον εισαγγελέα ο ένας στον άλλο. Προτιμά να παίζουν μεταξύ τους τις… κουμπάρες.

Προτάσεις για έξοδο από την κρίση κατέθεσε και η Μιλένα Αποστολάκη. Κάθε γειτονιά και κρεπερί, κάθε τετράγωνο και κομμωτήριο.

Από τις 15 Δεκεμβρίου ξεκινάει το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα. Στη ΝΔ πάλι έχουν κάθε μέρα πάρτι.

Βουλευτής του ΣΥΝ καταγγέλλει ότι στο κύκλωμα των λιμενικών που εκμεταλλευόταν λαθρομετανάστες μετείχε και… συνάδελφός του. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι δεν τον κάλεσαν να… συμβάλλει;

Δήλωσε ο Δρυς ότι για τη Βιστωνίδα δεν έχει καμιά ευθύνη. Αν μη τι άλλο έχει χιούμορ.

Αποφασισμένη να πατάξει την ανεργία δηλώνει η Πετραλιά. Τα κομμωτήρια τώρα δικαιώνονται!

Παλαιότερα ο Καραμανλής είχε πει ότι δεν θα γίνει Σημίτης. Προς το παρόν αγωνίζεται να μην καταλήξει… Έβερτ.

Το 62% των Αθηναίων θέλει να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Και το 100% των Ελλήνων σε άλλη χώρα.

Επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται πολύ γίνονται πιο έξυπνοι. Όσοι… κοιμούνται, γενικώς;

Ό,τι γυαλίζει δεν είναι… «γκόλντεν μπόι»!


Σχολιάστε εδώ