άλλα αθλητικά

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε φάση επανάκαμψης στα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο «Τίγρης» το σκέφτεται και μόνον τυχαία δεν μπορεί να είναι η επιλογή του Γιώργου Κιντή στην προεδρία της Ένωσης. Ο κ. Κιντής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον κ. Μελισσανίδη, αλλά και με τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη του οποίου είναι συνεργάτης. Ο κ. Ρέστης φέρεται έτοιμος να αγοράσει ποσοστό στην ΠΑΕ ΑΕΚ και συνεργάζεται επιχειρηματικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως φαίνεται, το ερχόμενο καλοκαίρι πιθανότατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κάνει την όποια κίνησή του για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ανθρωποι του περιβάλλοντός του αναφέρουν ότι ο «Τίγρης» το σκέφτεται και δεν έχει ακόμη αποφασίσει οριστικά, αλλά όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει δείχνουν ότι προετοιμάζεται η επιστροφή του.

Μια επιστροφή που, όπως φαίνεται, τη θέλουν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, αν και εδώ υπάρχει θέμα με το πανό που αναρτήθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο ματς του Ηρακλείου, το πρώτο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο, αναρτήθηκε πανό από την Ορίτζιναλ, το οποίο είχε ερωτηματικό περιεχόμενο και ανέφερε «Τίγρη ήρθε η ώρα;». Στο παιχνίδι της Λιβαδειάς υπήρχε κατά τα φαινόμενα το ίδιο πανό, το οποίο ανέφερε «Τίγρη ήρθε η ώρα» χωρίς το ερωτηματικό, αλλά και χωρίς την υπογραφή Ορίτζιναλ σε σχέση με το πρώτο πανό, όπως παρατήρησαν κάποιοι.

Πάντως, στην ΑΕΚ επικρατεί ηρεμία όσον αφορά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δεν υπάρχουν ακόμη αντιδράσεις για το πρόσωπο του σερβοέλληνα τεχνικού, αν και πλέον αυτοί που αντιτίθενται στην επιστροφή του είναι λίγοι, λιγότεροι από την προηγούμενη φορά. Παρ’ όλα αυτά και παρά τη συγγνώμη του Ντούσαν Μπάγεβιτς προς τον κόσμο της ΑΕΚ, ο κίνδυνος αντιδράσεων και επεισοδίων δεν έχει περάσει. Αν, μάλιστα, συνεχιστούν οι αποτυχίες, τότε είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και ότι θα προκληθούν προβλήματα, αλλά πιο άσχημα αποτελέσματα από αυτά που έχει έως τώρα είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να φέρει η Ένωση.

Ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε. Μιλάμε βεβαίως για το ματς των «ερυθρολεύκων» στο Χάρκοβο την περασμένη Τετάρτη, το οποίο εξελίχθηκε και πάλι αρνητικά για την ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν κακός για μία ακόμη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, μία εβδομάδα μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη με 5-1 επί της Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκη». Αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει γίνει ακόμη μεγάλη ομάδα και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αφού δεν έχει ακόμη τη σταθερότητα που απαιτείται και αυτό όπως φαίνεται είναι ο μεγαλύτερος στόχος του Ερνέστο Βαλδέρδε, ενός προπονητή για τον οποίο όλοι παραδέχονται ότι είναι καλός, μεθοδικός και ότι αλλάζει σιγά σιγά τον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ