Το ακίνητο της Κόμνα Τράκα, δίπλα στο γραφείο του Άκη…

ΕΠΕΙΔΗ ορισμένοι μπορεί να απορούν για το τι έχει συμβεί με την αγορά του νεοκλασικού στη γωνία Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα, δίπλα στο γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, και επειδή κάποιοι μπορεί να μπερδεύονται κιόλας και να κάνουν καμία γκάφα, αφού ήδη το θέμα έχει έλθει και στην εξεταστική, το «ΠΑΡΟΝ» από τις 31 Αυγούστου 2008 είχε δημοσιεύσει ακριβώς τι έχει συμβεί με αυτήν την αγοραπωλησία…

ΓΡΑΦΑΜΕ λοιπόν τότε, στο ίδιο κομμάτι που είχαμε αποκαλύψει και την αγορά των δύο Ολυμπιακών Ακινήτων σε εταιρεία στην οποία συμμετείχε και ο Γιακούμπ, τα εξής:
«Επίσης η Μονή είχε αγοράσει αντί 500.000 ευρώ ένα νεοκλασικό κτίριο στη γωνία των οδών Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα (πίσω από τη Δροσοπούλου), δίπλα από το μυστικό γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αφού κατεδάφισε το νεοκλασικό (ίσως εδώ να υπάρχει κι άλλο σκάνδαλο…), έχτισε με την εταιρεία που φτιάχνει το Μινιόν εξαώροφο κτίριο, το οποίο διαπραγματεύεται να το πουλήσει αντί 4,1 εκατ. ευρώ χωρίς να κατεβαίνει ούτε λεπτό. Για το κτίριο αυτό, που έχει ωφέλιμους χώρους 2.000 τ.μ. και 8 θέσεις πάρκινγκ έχει ενδιαφερθεί η ΑΣΟΕΕ που θέλει να το νοικιάσει αντί 23.000 ευρώ τον μήνα».


Σχολιάστε εδώ