Ο Σταλόνε… σκόρπισε χαμόγελα σε Γιάννα – Θόδωρο

Και η… ανταμοιβή, η αναγνώριση για τη στήριξη που προσφέρει ο «Ε.Τ.» στην κυβέρνηση και την παράταξη είναι το συνεχιζόμενο πηγαινέλα υπουργών στα γραφεία της εφημερίδας και τα τετ α τετ με τη Γιάννα.

Τις τελευταίες μέρες πήγαν, κατά σειρά, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Χατζηδάκης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Άλλη απόδειξη ήταν η παρουσία της κυρίας Αγγελοπούλου στην εκδήλωση της «Απογευματινής», όπου κάθισε δίπλα στη Νατάσσα και είχε ευχάριστη συζήτηση με τον πρωθυπουργό και η Γιάννα έδειχνε πανευτυχής. Εντυπωσιακό -και μάλιστα συζητήθηκε πολύ- ήταν το κόκκινο μίνι που φορούσε.

Φιλίες και με Λαμπράκη

Όμως δεν κρύβεται και το άνοιγμα προς Λαμπράκη. Όποιος ξεφύλλιζε τον «Ελεύθερο Τύπο» της Τρίτης θα έβλεπε ένα δισέλιδο αφιέρωμα στην εκδήλωση για τον αγροτουρισμό στο Μέγαρο Μουσικής, με πολλές φωτογραφίες. Υπάρχουν πλέον πολύ καλές σχέσεις και κάποιοι το πάνε πάρα πέρα, λέγοντας μην εκπλαγείτε αν δείτε είσοδο της Γιάννας στο Mega.

Και η πίσω πλευρά

Αναστάτωση στον «Ελεύθερο Τύπο», τη στιγμή που η εφημερίδα θέλει να δείξει πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και προσπαθεί να ανεβάσει την κυκλοφορία της με νέα ένθετα. Από την εφημερίδα έφυγαν οκτώ δημοσιογράφοι εξ εκείνων που η εταιρεία απασχολούσε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ σε άλλους έξι οι συμβάσεις θα γίνουν αορίστου χρόνου.

Στην εφημερίδα έγινε γενική συνέλευση και οι δημοσιογράφοι ζήτησαν να μη φύγει κανείς και τις επιπτώσεις της κρίσης να μην τις πληρώσουν οι εργαζόμενοι.

Υπάρχει ωστόσο φόβος πως οι απολύσεις θα συνεχιστούν και το κλίμα πυροδοτούν ορισμένα στελέχη που συνεχίζουν να λένε στους διαδρόμους πως θα φύγουν πολλοί…


Σχολιάστε εδώ