Ντόρα – Καρατζαφέρης

Λίγοι οι πρωτοκλασάτοι στη δεξίωση στο Ιντερκοντινένταλ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημ. Χριστόφια για την 48η επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

= Από την κυβέρνηση η Ντόρα παρούσα, που φαίνεται ότι προετοιμάζεται πιθανότατα για το υπουργείο Άμυνας, γιʼ αυτό και είχε κουβέντα με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Γράψα, και τους άλλους αρχηγούς. Είχε όμως και σημαντικές πολιτικές επαφές. Τα είπε για κάποια λεπτά και με τον μητσοτακικό πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Ήταν επίσης εκεί και η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Οι άλλοι υπουργοί είχαν… δουλειά!

= Η παρουσία πάντως που έκανε εντύπωση ήταν του Σημίτη. Πολλοί, που δεν ξεχνούν ότι ήταν υπέρ του Σχεδίου Ανάν, που αν δεν το σταμάταγε εκείνο το βροντερό «ΟΧΙ» του Τάσσου Παπαδόπουλου (ο οποίος αυτές τις ώρες δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο) δεν θα υπήρχε σήμερα Κυπριακή Δημοκρατία, είπαν πώς και δεν… γκρεμίστηκε το κτίριο… (Κάπου εκεί ήταν και ο Πανταγιάς. Τον θυμάστε, ε;)

= Από το ΠΑΣΟΚ παρών ο Ανδρέας Λοβέρδος, ως υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική.

= Πολλοί πάντως διαγκωνίστηκαν για μια φωτογραφία με τον Χριστόφια…

= Από την Πολιτεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τη γυναίκα του τίμησαν την εκδήλωση, όπως και ο πρόεδρος της Βουλής Δημ. Σιούφας.

= Πικρό συμπέρασμα… Ήταν πολύ υποτονική όλη αυτή η συνεύρεση… Άτονη, χωρίς μηνύματα… Οι περισσότεροι καλεσμένοι ενδιαφέρονταν μόνο για τους μπουφέδες…


Σχολιάστε εδώ