Μάνα και αδερφή Ντιόγκο φέρνει στον Πειραιά ο Κόκκαλης

Την υπόσχεση ότι «θα έρθουν στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση η μητέρα σου και η αδερφή σου», έδωσε στον Ντιόγκο ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει ξετρελαθεί με τον 21χρονο Βραζιλιάνο, για τον οποίο έλεγε την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ότι έτσι όπως πάει «θα είναι σε ένα χρόνο ο κορυφαίος επιθετικός του κόσμου». Μπορεί να ακούγεται υπερβολικός ο Κόκκαλης, αλλά με την απόδοση του Ντιόγκο επιτρέπονται και τέτοιες… εκτροπές.

Εκείνο που έχει σημασία για τους φίλους του Ολυμπιακού είναι η δέσμευση του Κόκκαλη στον νεαρό επιθετικό ότι μέσα στον Ιανουάριο θα έρθει να μείνει στην Ελλάδα η οικογένεια του Ντιόγκο.

Παράλληλα, όμως, ο Κόκκαλης έδειξε από την Παρασκευή τη διάθεση να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή του Ντιόγκο στον Πειραιά με την άφιξη ενός συμπατριώτη του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η έκσταση του «ερυθρόλευκου» ηγέτη για την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Μπενφίκα τον οδήγησε σε εντολή για την αναζήτηση βραζιλιάνου επιθετικού για να πλαισιώσει τον Ντιόγκο, αλλά με μικρό κόστος μεταγραφής.

Ουσιαστικά, δηλαδή, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα αναζητήσουν έναν παίκτη με τις προδιαγραφές που είχε πέρσι ο 21χρονος φορ, τον οποίο μπορούσαν να πάρουν τότε με 5 εκατ. ευρώ, αλλά υποχρεώθηκαν το καλοκαίρι να καταβάλουν 10 εκατομμύρια.


Σχολιάστε εδώ