ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16

Οι μέτοχοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι για τη στήριξη που παρείχαν στον Χεν Τεν Κάτε, αλλά και για τη στάση που κράτησαν απέναντι στους παίκτες. Υπερήφανοι, όμως, αισθάνονται και οι φίλοι των «πρασίνων», που βλέπουν επιτέλους να επανέρχεται ο Παναθηναϊκός στα γνώριμα στάνταρ απόδοσης στις διεθνείς διοργανώσεις.

Κυρίως, όμως, η νίκη δημιούργησε τις προϋποθέσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αρκεί στο «τριφύλλι» μια ισοπαλία για να περάσει στους 16 της διοργάνωσης. Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα σφραγίσει την είσοδο του Παναθηναϊκού στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τότε αυτόματα οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα εκτοξεύσουν το μπάτζετ.

«Εμείς ξέρουμε ότι μόνο αν αγοράζεις τους καλύτερους μπορείς να φτάσεις ψηλά», είναι η άποψη του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει δείξει από το μπάσκετ ότι μόνο οι επενδύσεις φέρνουν διακρίσεις.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να διαθέσει ακόμα και 25 εκατ. ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αρκεί, βέβαια, να βρουν οι «πράσινοι» τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ και, κυρίως, θα τους ξαναβάλουν στο κόλπο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένα επιπλέον κέρδος για τον Παναθηναϊκό είναι η εκτίμηση που τρέφουν πλέον για τον Τεν Κάτε οι παίκτες της ομάδας. Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και κάποιοι που δεν αγωνίζονται έπαψαν πλέον να γκρινιάζουν και μιλάνε για «δίκαιο κόουτς». Η μεταστροφή του κλίματος προήλθε από τη στάση που κράτησε ο Ολλανδός στην υπόθεση του Γκούμα. Έτσι, όλοι στον Παναθηναϊκό πίνουν νερό στο όνομά του και, μάλιστα, υπήρξε παίκτης στην επιστροφή από το Μιλάνο που έλεγε εν πτήσει ότι «πρέπει να παίζουμε και γι’ αυτόν».


Σχολιάστε εδώ