Γκρίνιες στον Ολυμπιακό

Πολλά μέτωπα άνοιξε στον Ολυμπιακό η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Από τη μία η αμφισβήτηση αρκετών παικτών για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και από την άλλη οι τριβές μέσα στα αποδυτήρια απειλούν την επένδυση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Το πρώτο καρφί για τον «δράκο» έριξε ο Τσίλντρες. Ο Αμερικανός θεωρεί ότι με τα συστήματα που έχει δημιουργήσει ο προπονητής της ομάδας, ουσιαστικά μένει ανενεργός στην επίθεση και μόνο μέσα από ατομικές προσπάθειες μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».
Εκτός από τον Τσίλντρες, όμως, υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι αμφισβητούν επί της ουσίας τον Γιαννάκη. Ανάμεσά τους και Έλληνες, οι οποίοι αφήνουν να διαρρέει ότι «ο κόουτς προσπαθεί να μοιράσει τον χρόνο για να κρατήσει ισορροπίες, με συνέπεια να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό». Επικαλούνται, μάλιστα, ως παράδειγμα την περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, του μοναδικού ψηλού που προβλημάτισε την προηγούμενη Κυριακή τη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού, αλλά μετά ξεχάστηκε στο βάθος του πάγκου.
Το σημαντικότερο πρόβλημα του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν είναι άλλο από την γκρίνια μέσα στα αποδυτήρια. Όπως διαδίδουν όσοι ξέρουν, ανάμεσα στους παίκτες της πειραϊκής ομάδας μπήκαν κάποια προσωπικά ζητήματα τα οποία απειλούν να τινάξουν στον αέρα ολόκληρο το οικοδόμημα. Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα δοθεί δανεικός κάποιος περιφερειακός παίκτης για να αποκτηθεί στη θέση του άλλος, με μοναδικό στόχο την επιστροφή της ηρεμίας στα αποδυτήρια.


Σχολιάστε εδώ