Βουνό τα προβλήματα στην ΑΕΚ για Ντούσκο

«Πρώτη φορά βλέπουμε τον ψηλό τόσο προβληματισμένο». Η διαπίστωση ενός από τους πλέον κολλητούς του Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτυπώνει ακριβώς τη φόρτιση του κορυφαίου προπονητή για την εικόνα που βρήκε στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του Ντούσκο, οι «κιτρινόμαυροι» μοιάζουν με ομάδα μικρότερης κατηγορίας και όχι με σύλλογο που φιλοδοξεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Έμπλεξε ο Δώνης με την προσπάθεια να περάσει τα συστήματά του και τελικά έμειναν πίσω τα βασικά», είναι η εξήγηση που δίνουν όσοι βιώνουν την καθημερινότητα της ΑΕΚ.

Φυσικά, ο Μπάγεβιτς εκτιμά την ποιότητα αρκετών παικτών που διαθέτει η ομάδα. Αλλά θεωρεί ότι κάποιες βασικές ελλείψεις, όπως για παράδειγμα ενός μέσου με δυνατότητα να βγάζει κάθετες πάσες, αλλά και δύο ακραίων με επιθετικές και αμυντικές αρετές, στερούν από τους επιθετικούς το πλεονέκτημα να αιφνιδιάσουν τις αντίπαλες άμυνες. «Ακόμα και στην τωρινή κατάστασή του, ο Βασίλης θα ανέβαζε την ομάδα ένα επίπεδο», φέρεται να έχει πει ο Μπάγεβιτς για τον Τσιάρτα. Είναι, άλλωστε, γνωστή η αδυναμία του σερβοέλληνα τεχνικού στον άλλοτε διεθνή παίκτη. Αλλά η φράση του δείχνει και την απόγνωσή του για την έλλειψη ενός οργανωτή ο οποίος θα αξιοποιούσε τον Μπλάνκο και τον Σκόκο.

Ακόμα, όμως, ο Μπάγεβιτς δεν έχει πάρει έγκριση για συγκεκριμένο μπάτζετ μεταγραφών και ενδέχεται να στραφεί στους μικρούς. Με στόχο, βέβαια, να βγάλει κάποιον παίκτη, όπως έκανε αρκετές φορές στο παρελθόν.


Σχολιάστε εδώ