Φωτογραφικές ρυθμίσεις…

Προνόμια σκανδαλώδη, με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ μάλιστα ρυθμίσεις για τους γιατρούς που είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Και για να προλάβω «άπιστους Θωμάδες», ιδού τι προβλέπει το άρθρο 21 του εν λόγω νομοσχεδίου:

1. «Κατά την κρίση των υποψηφίων για την πρόσληψη σε θέση κλάδου ιατρού στο ΕΣΥ, ο χρόνος εξειδίκευσης σε μονάδα εντατικής θεραπείας θεωρείται ως χρόνος προϋπηρεσίας στο ΕΣΥ. Η διάταξη αυτή έχει εφαρμογή για τους ιατρούς που ειδικεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος.

2. Ιατροί μέλη ΔΕΠ, που συμπληρώνουν δύο έτη υπηρεσίας σε κλινικές εντατικής θεραπείας, δύνανται να λάβουν τον τίτλο της εξειδίκευσης στην εντατική θεραπεία, μετά από συμμετοχή σε εξετάσεις κατά τα ισχύοντα για τους ιατρούς του ΕΣΥ. Ιατροί μέλη ΔΕΠ Α΄ βαθμίδας, που συμπληρώνουν αυτοδικαίως δύο έτη υπηρεσίας σε κλινικές εντατικής θεραπείας, λαμβάνουν αυτοδικαίως τον τίτλο της εξειδίκευσης στην εντατική θεραπεία.

3. Στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 4 του άρθρου 21 του ν. 3580/2007 εμπίπτουν και οι ειδικευμένοι στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων του ΕΣΥ, ιατροί. Η διάταξη αυτή ισχύει αναδρομικά από 1/4/2008».

Τώρα για ποιους οι φωτογραφικές ρυθμίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Χάρη Ρούσσο, καθηγητή, διευθυντή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, όπου λύνει και δένει, και ήταν ο γιατρός που… κουράρισε τον Σάββα Ξηρό και… πέτυχε να τον κάνει να μιλήσει, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του έκαναν προσωπικό ίδρυμα και τώρα έχει βάλει πλώρη για ακαδημαϊκός.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν έχεις πλάτες ΟΛΑ γίνονται… Και νόμοι κατά παραγγελία…


Σχολιάστε εδώ