τα άνθη του κακού

Γιατί η πορεία του Πολυτεχνείου καταλήγει πάντα στην αμερικάνικη πρεσβεία; Την ώρα αυτή δεν έχει ανοίξει ακόμη το «Ρομέο».

Κι επειδή ενδεχομένως θα κατηγορηθώ για ανέξοδο κυνισμό, επισημαίνω ότι δεν έχει ξεκινήσει κι ο Πλούταρχος.

Είπαν στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για τον εκβιασμό κι εκείνος δεν το έκρινε σοβαρό. Νόμιζε ότι του μιλούσαν για το… «X Factor».

Από το να τον θεωρούν συνένοχο, ο Παπακωνσταντίνου προτιμά να τον περνάνε για αφελή. Πώς λέμε στην αναβροχιά καλή είναι κι η καταιγίδα.

Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, δηλώνει ο Μεϊμαράκης, ο οποίος κάνει σερφ στα νησιά Πουκέ, αλλά δεν βλέπει το τσουνάμι.

Πώς λέμε η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής πήγε λονγκ γουίκ εντ με τον Χαρ. Τρικούπη; Πριν πάει για βρούβες με τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Είπε για τον… εαυτό του ο Ψωμιάδης: «Ο νομάρχης είναι ψηλά και λάμπει»! Μαζί με τους άλλους… πλανήτες.

Δηλώνει κατηγορηματικά ο Αλογοσκούφης ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από την πολιτική της. Από την… εξουσία ίσως;

Όταν προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης ότι «έρχεται φτώχεια», είναι σαν να σου λέει… «αυτοκτονήστε για να γλιτώσετε».

Αλλά ακόμη κι αν έλεγε ότι θα αυξηθούν μισθοί και συντάξεις, πάλι χαμένοι θα βγαίναμε.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 34% πιστεύει ότι ο Τατούλης θα πρωταγωνιστήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. Τίποτα παλαιοημερολογίτες θα ʼναι που γιορτάζουν τις Απόκριες.

Όταν ο Καρατζαφέρης έλεγε ότι πίσω από τον Τατούλη «κρύβεται» γυναίκα, δεν εννοούσε, λέει, την Ντόρα ή την Γιάννα. Αλλά; Την… Πίτσα Παπαδοπούλου.

Οπότε όταν λέει ότι μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ, υπαινίσσεται ότι έχει πρόταση να εμφανιστεί στο «Χάραμα» με την Αποστολία Ζώη.

Η οποία εσχάτως εκδηλώνει υπέρμετρες πολιτικές φιλοδοξίες, θέλοντας να αντικαταστήσει τον Γιακουμάτο στην πίστα του «Διογένη».

Η ΔΕΗ βουλιάζει αλλά οι διευθυντές της παίρνουν «μπόνους». Αναλογικά, αν ζούσε ο καπετάνιος του «Τιτανικού», θα έπαιρνε σύνταξη αντιστασιακού.

Με κίνδυνο να προκληθεί μαζική φυγή καλλιτεχνών, επισημαίνω ότι σκιώδης υπουργός Πολιτισμού είναι η Δαμανάκη. Σαν να λέμε βοηθός του Λιάπη η… Έφη Θώδη.

Χειροβομβίδα έσκασε στα χέρια αστυνομικού. Χωρίς πάντως να εκραγεί το βλήμα… λίγο παραπάνω.

Το σωστό θα ήταν η «Ημέρα για τα θύματα από τα τροχαία» να εορτάζεται μαζί με την «Παγκόσμια Ημέρα Κυνηγιού». Να δούμε ποιος ξέρει καλύτερο σημάδι!

Για τον Πατριάρχη, ο Εφραίμ δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποιο παράπτωμα. Οι ανταλλαγές οικοπέδων είναι προφανώς ένδειξη οικολογικής ευαισθησίας.

Ενώ εμμέσως αποκαλύπτει την έφεσή του στο άλμα επί κοντώ που κάνει ωραία μέση και θεληματικό πηγούνι.

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ ο Καρατζαφέρης. Δεν τον δέχθηκαν στο καρναβάλι της Πάτρας;

Ανθρώπους που να τον αγαπούν δεν έχει ο Τραγάκης; Να του πουν να μη μιλάει δημόσια για να μην εκτίθεται.

Στην Αυστραλία, βάσει νόμου, διατροφή δικαιούνται πλέον και οι ερωμένες. Μια σοβαρή σχέση υπήρχε, πάει την ξεφτίλισαν κι αυτήν.

Οι μαθητές μπορούν να απέχουν ειδικώς από το μάθημα των θρησκευτικών λόγω… ανεξιθρησκίας. Και γενικώς λόγω βλακείας.

Δεν ξεχνώ, αλλά δεν θυμάμαι τι έπρεπε να μην ξεχάσω.


Σχολιάστε εδώ