ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ

Μία από τις πρώτες κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ ήταν η δημιουργία ενός μηχανισμού για την προστασία του Χεν Τεν Κάτε. Από την πρώτη μέρα της συμφωνίας με τον Ολλανδό ο Πατέρας προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι «πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή που έχει δουλέψει στην Ελλάδα». Έστω και αν στην πράξη ο Τεν Κάτε έκανε σοβαρά λάθη σε αρκετούς αγώνες.

Ο Πατέρας αποδίδει τη σύγχυση του τεχνικού στις επιρροές απ’ όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά και από εκείνα που του μεταφέρουν για τη στάση του ελληνικού Τύπου. Έτσι, αποφάσισε να τον βάλει… στη γυάλα, δηλαδή να κόψει τη ροή ενημέρωσης. Με την απόφασή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκτιμά ότι ο Τεν Κάτε θα επικεντρωθεί στη δουλειά του δίχως να δίνει σημασία στο τι λένε και τι γράφουν για εκείνον. Και τότε θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, κινδυνεύει να χάσει τη σεζόν. Στην Ευρώπη παίζει τα ρέστα του μέσα στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ και με ήττα ουσιαστικά αποχαιρετά τις διεθνείς υποχρεώσεις. Εκτός και αν το αποτέλεσμα του αγώνα Ανόρθωσης – Βέρντερ του δώσει ελπίδες να συνεχίσει στο ΟΥΕΦΑ. Όσο για την Ελλάδα, με επτά πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό οι «πράσινοι» μπορούν να ελπίζουν ουσιαστικά μόνο σε χαρακίρι των αντιπάλων τους. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αξιοποιήσουν τα ενδεχόμενα δώρα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο επιβάλλεται η ολοκλήρωση των μεταγραφών μέσα στον Δεκέμβριο ώστε να παρουσιαστεί πανίσχυρος ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και ο Πατέρας, ο οποίος έδωσε εντολή στον Κώστα Αντωνίου να κλείσουν τρεις παίκτες μέχρι τις 20 του επόμενου μήνα.


Σχολιάστε εδώ